BIY AD

20 Nisan 2010 Salı

Aktris Garnett Bugünkü Maçta Cezalı


Link
Daha uzun versiyonu için tık

Aslında haber 18'ini 19'una bağlayan gece Magic-Bobcats maçı sırasında çıktı ama blog'da bir sürü yazı içinde kaynamasın diye vermedim. Neyse cezanın nedeni aşağıda...

Celtics - Heat ön incelemesinde Q-Rich ile Pierce arasında geçmişte bir tartışma hatta kavga yaşandığını, bu eşleşmeye dikkat edilmesi gerektiğini yazmıştım. Tam olarak bu ikili arasında bir olay çıkmasa da, dolaylı yoldan Garnett ile Q-Rich kapışmıştı Heat-Celtics maçında. Hatta maçtan sonra Q-Rich, Pierce ile Garnett'e "Birer aktris ikisi de. Onları sevmiyorum. Bunu onlar da biliyorlar." demişti. Yusuf olaya ve Q-Rich'in sözlerine maç yazısında değinmişti. Efendim olay şöyle gelişiyor:

Pierce'ın muhtemelen numara yaptığını düşünen Q-Rich, Pierce'ın yanına gitmeye yelteniyor. Garnett de önce göz ucuyla kimin geldiğine bakıp (uzun versiyondan görülebilir) ardından ufaktan dirsekle dürtüyor Q-Rich'i. O da zaten daha önce yazdığım gibi patlamaya hazır olduğu için hemen horozlanma başlıyor. Sonrası malum. Garnett'in daha sonra vurduğu dirsekle cezayı sonuna kadar hakettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca burada Q-Rich'in de Pierce'a olan antipatisini unutmamak gerek. Maçtan sonra Q-Rich "Ben oraya topu oyuna sokmak için gitmiştim" dedi, halbuki oyun devam etmiyordu o sırada. Yani "Pierce'ın iyi olup olmadığına bakmaya gitti" şeklindeki iddiaları kendisi yalanlamş oldu Q-Rich. O da sütten çıkmış ak kaşık değil...

Şimdi Celtics takımı ilk maçta beklediklerinden çok daha fazla zorlandıkları Heat'e karşı bu gece Garnett'siz ne yapacaklar çok merak ediyorum gerçekten. Cumartesi gecesi Celtics uyuyordu, Heat onları uyandırdı. Adeta 2007-08'deki savunmayı gördük Celtics'ten. Ama Garnett olmayınca ibre yeniden ortaya hatta biraz daha Heat tarafına döndü.

5 FARKLI FIKIR:

Del Piero dedi ki...

biri (Lebron & Shaq olabilir CAVS serisinde) bu Garnet'i dövsün en yakın zamanda...
Artis bu kaç oldu kendinden fiziken zayıf oyunculara dayılandığı

Salih Burak Özder dedi ki...

hak yerini buldu aklını başına getirmeye yeter umarım bu ceza kenarda oturmak zordur

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

şu boston kadar itici bir takım daha ömrü hayatımda görmedim (garnett,glen davis vs.)

Adsız dedi ki...

garnett için farketmez, kenardan da taciz eder oyuncuları. bu adamı eskiden beri sevmezdim, geçen seneki chiago serisinde ben gordon'a maç içindeki tacizlerini gördükçe iyice nefret eder oldum. yaşlandıkça, koşamayacak hale geldikçe daha da çirkef bir adam oldu çıktı.

Adsız dedi ki...

Adamlar başına üşüşmüş, ne yapacaktı, geri mi yapacaktı ?

Sanki bugüne kadar herhangi birinden korktuğunu gördünüzde, kendinden ufak sizelı oyunculara dikleniyormuş gibi bir hava yarattınız.