BIY AD

19 Nisan 2010 Pazartesi

Batı İlk Turu: Blazers - Suns Değerlendirmesi

Buna işte gerçekten kısa değineceğim. Blazers ağır tempoda oynamayı seven, savunmasıyla beraber Brandon Roy'un hücumdaki liderliğiyle oynayan bir takımdı. Oden ve Billa'nın sakatlıklarından sonra da, sistemleri sayesinde playoff'a girecek seviyede kalmayı başardılar. Ancak şimdi hücumda takımı sürükleyen isim olan Roy da gitti. Sadece sistem ve Roy'un yerine dümeni alacak olan Andre Miller kaldı. Sezon içinde Roy'suz, Phoenix'te mağlup etmişlerdi Suns'ı ancak playoff'ta durum farklı olacaktır. Rose Garden'daki ateşli seyirci ile Webster-Fernandez-Miller'ın coşması 1 maç getirir diye düşünüyorum ama daha fazlası zor gibi. Aldridge'in Nowitzki seviyesine çıkması gerekiyor Suns'ı daha fazla zorlamaları için. Ama şunu hatırlatmalıyım: Suns'da Robin Lopez oynayabilecek olsa 4-0 derdim herhalde ama içeride sertlik gösterebilecek, gerçek bir pivotun olmaması biraz sorun yaratabilir Suns için. Blazers'da skor üretecek yetenek sayısı çok az fakat boyalı alan yol geçen hanı olursa bu konuda beklenilen kadar büyük sıkıntı çekmeyebilirler.

Tahminim: 4-1 Suns.

5 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

bana bi daha nash sempatik falan demeyin. son dakika yaptıkları gerçekten çok sempatikti!. hakemlerde mallıkta yarışıyo. hele son dallas-portland maçında dallasa hediye etmişlerdi maçı.

Adsız dedi ki...

nasıl çok rahat phoneix yorumlarda biraz dengeli olun deplasmanda aldı portland

berkk dedi ki...

Herkesi sasirtan bir suprzin olmasi, yazilanlarin dengesz oldugunu gostermez. Miller ile isler yuruyeblecek seviyede olsaydi, phlly is yapardi gecen sezon playoffda. 4 1 degil 4 2 biter belki artik.

thunderbird dedi ki...

1'i gitti kaldı 4 :)

Adsız dedi ki...

suns'ın asla bir play-off takımı olmadığını yıllardır söylüyorum.Çokca laf yedim nash fanlarından ama durum ortada. Bu takım sezonu .800 ile kapasa dahi konf. yarı fianli gö-re-mezz.