BIY AD

24 Nisan 2010 Cumartesi

Ginobili: Artık Burnum Mükemmel Değil

Spurs, Mavs'i yenerken Ginobili'yi kurban vermiş. Manu da internette yukarıda koyduğum fotoğrafı paylaşarak kendisiyle dalga geçmiş. Burada Manu'ya hayran kalmamak elde değil. Soyunma odasına gidip daha burnundaki hasarı kontrol ettirmeden geri dönmüş Manu. Büyük oyuncu işte böyle olunuyor. Manu'nun basketbol aşkı adına, acı eşiğinin ne kadar yüksek olduğunu siz düşünün artık. Belki kimisine göre 'aptallık' olabilir o halde oyuna dönmek ama bu takdir edilmeyeceği anlamına gelmiyor. Maç yazısında Soner de değinmiş zaten. Ama ben de yazmadan edemedim... Pozisyonun videosunu da aşağı yapıştırıyorum.

Celtics - Heat maçının ardından Mavs - Spurs'ün de ilk yarısını izlemiştim. Ancak sonra sabah erken saatte önemli bir işim olduğu için 2 saatliğine de olsa uyumam gerekti. Pozisyon da zaten ikinci yarıda olmuş. Şimdi ilk iş maçın ikinci yarısını internetten edinmek.

Daha dün akşam 2010 Dünya Şampiyonası için Türkiye'ye gelmeme kararını ve bundan dolayı üzüldüğümü yazmıştım. Üzerine bu gelince herhalde daha bir anlaşılıyor bu adamın basketbolseverler tarafından niye bu kadar sevildiği...


Link

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Nowitzki'nin her seferinde dirseğini savura savura içeri yüklenmesi normal mi allah aşkına ?

Adsız dedi ki...

nowitski 3 ay öncede landry'nin dişlerini dökmüştü dirseğini savurarak.

Adsız dedi ki...

İnşallah elenirsin, şahsiyetsiz takım ( dallas )

Unknown dedi ki...

Dirsek savurması normal tabi. temas olduğunda faul verirsin olurbiter..
Nowitzki asla öyle kötü niyetli oyunculardan lmadı..Bu biraz gino nun korkusuz olması ve temastan kaçmamasından kaynaklanıyor..Ama maçı izlerken ben bile düşündüm nasıl bir adam diye bu..Bizim parmağımıza çöp batsa gözyaşı dökeriz admaın burnu kırılıyor ve maça devam ediyr..

bu yüzden dünyanın en kariyerli oyuncusu işte Ginobili!

Adsız dedi ki...

büyük oyunculuk iyi oynamakla oluyor, geçelim şu duygusallığı.

Unknown dedi ki...

tek bir iddia da bulunmak istiyorum.Bu oyunu dünyada ginobili kadar seven sahiplenen ve isteyen başka biri daha olamaz.

PIERREMANU dedi ki...

Büyük oyunculuk iyi oynamakla mı oluyor? Ginobili'den bahsediliyor burada bilmiyorum farkında mısın diye sormak lazım ki akıllı, mantıklı ve farkında olan bir insan Ginobili'nin olduğu bir ortamda büyük oyunculuk sıfatını sorgulamaz. Nice iyi oyuncular vardır büyük olamayan. Ginobili iyi basketbolcudur ama iyi basketbolcudan çok, büyük basketbolcudur.