BIY AD

24 Nisan 2010 Cumartesi

Ne İşin Var?

Nate Robinson'ın playofflar'da Celtics sayı bulmakta sıkıntı çekerken çözüm olabileceğini, en az 18 dakika civarında süre alacağını düşünüyordum. Sağlam yanıldım. Celtics'le birkaç maça çıktıktan sonra hemen Doc Rivers'ın gözünden düştü. Rivers onu artık garbage time'da bile oyuna almayacak neredeyse... Gerçi Nate'in oyun tarzını ve karakterini bilmiyordu da sanki alırken. Neyse konu o değil.

Maçta dikkat etmemiştim. Pierce maçı kazandıran şutu attıktan sonra ona doğru koşup üzerine atlayan, sarılan ilk oyuncunun Nate Robinson olduğunu görüyoruz. Yahu maç boyunca koçun sana vurdumduymazlığın, takım kimyasını bozma ihtimalin nedeniyle görev vermemiş, parkeye ayak basmamışın, bench'te oturmuşun sadece. Gidip büyük gazla Pierce'ın üzerine atlamak nedir? Bırak önce o maçta emeği geçenler bir kutlasınlar sevinsinler. Bugün takım için ne yaptın? Hastasıyım bu tarz hareketlerin...

18 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

FArklı açıdan bakalım.
Takım olgusu..KAzanma arzusu.
bir bütün olma.
Benchte olmayı sorun etmeme.
Gibi başlıklarla da bu haberi verebilriiz..

sabonis dedi ki...

takım olgusu derken? nate robinson'dan bahsediyoruz yahu.

Adsız dedi ki...

artçı haklı, adamın ''hiç süre almamasına rağmen gidip seviniyo'' denilerek övülmesi gerekirken şu yazılanlar bana o kadar saçma geldi ki. adı çıkmış 9'a, inmez 8'e hesabı.

artçının dediklerine de imza atarım.

Bitcoin Türk dedi ki...

sevinmiş işte çocuk, artniyetli olmamak lazım.

Adsız dedi ki...

böyle adamlar vardır, sahada bir numarası yoktur ama iş eğlenceye kutlamaya geldi mi en ön planda bunları görürüz. gerçi bence de bu harekette yanlış birşey yok sevinsin adam. ha bunlara güzel bir örnek de ronny turiaf bence.

Unknown dedi ki...

Tamam nate bu sorunlu adam
sabkalı ama
o boston takımında normal kaç tane adam var ki sabonis?
Garnet in kazanma hırsını görüpte ondan etklenmeytecek bir tane sporc tanımıyorum ben şahsen..Nate de gazla çalışan bir oyuncu olduğuna göre..
ayrıca po burası..Oyuncuların motivasyonları en üst düzeyde..

Adsız dedi ki...

üçlüğü değil 2liği olacak o kısmı veya şutu

calvin dedi ki...

eddie house'u da biliyoduk boston'dan önce. aynı etki nate'de olabilir bence.

Berke B. dedi ki...

Bence Nate burda koça mesaj vermeye çalışmış :) "Bak ben de burdayım, benchte kök saldım ama kazanma arzum tavan yapmış durumda, bana daha çok süre verebilirsin" demek istiyodur..

unknown dedi ki...

Nate Robinson'un her hareketinden nefret ediyorum.. Bu adam yüzünden 2 yıldır smaç yarışmalarını izlemiyorum..

Green Lantern dedi ki...

yani şu sevinçten böyle bi sonuç çıkarmak...çok ilginçmiş :S

Adsız dedi ki...

Aylardır bu blogu takip ederim fakat pek sempati duymadığın adamlara karşı bu önyargılarını yıkmalısın bence.Altı üstü sevinmiş ya adam.. Diğer misal Scalabrine

Major dedi ki...

nate robinson'ı bende sevmem ama kenarda somurtarak oturması ve playoff sırasında problem çıkarmasından daha iyidir sanırım coşkuyla pierce ı kutlaması..

Adsız dedi ki...

övülmesi gerekilen yerde sövmüşsün sabonis,gerek yok. Oyunculara karşı önyargılı olup kötü yazılar çıkarma çünkü artık ufak bir blog değil burası...

Unknown dedi ki...

yıllardır nba'de hala olgunlaşmayan ve bunu da istemeyen hınzır birşey işte.hoş çeyrek sonunda kendi potasına sırf zevk olsun diye 3'lük gönderen birinden başka şeyde beklenmez.nefretimsin nate :)

Adsız dedi ki...

Ne yani adam oynatılmadı diye takıma küssün herkes sevinirken soyunma odasıan gitsin veya umursamasın mı?

Ömer dedi ki...

Yahu sabonis ile her konuda ayri fikirde olmaniz gerekmiyor ki. Adamin her yazdigini sizin hosunuza gidecek sekilde mi yazmasi gerekiyor?

Onyargi olaylarini es gecin bir kere. Kendi blogu ne yazmak isterse yazar. Yazarlari bir yone yonlendirmek blogun ozgunlugune aykiri bir hareket olur en basta.

Gençer Başeğmez dedi ki...

takımın en boktan oyunucsu bile maç sonunda sevinebilir. bu takım olgusunu gösterir. scalabrine gibi açıklamalar yapmıyor nate. maç sonunda pierce'a koşmuş sevinmiş ki bahsettiğimiz adam her ne kadar sevmesek de göz önünde olmayı seven bi adam, ve bence bu onun doğasında var, yapmacık değil yani. celtics maçlarında oynayan biri olarak pierce'a koşması gayet doğal. sanırım araları da iyi.