BIY AD

30 Haziran 2010 Çarşamba

Bosh Resmen Serbest, Nereye Gidiyor? - 2

Transfer sezonunun açılmasına saatler kala twitter’daki hesabından sevenlerine seslenmiş Chris Bosh: “Yıllar sonra ilk defa bu kadar heyecanlıyım, sadece 24 saat kaldı. Aman tanrım, gerçekten de çok heyecanlıyım.” gibisinden. Anlaşılan 7 yıldır formasını giydiği, franchise playerı olduğu düşünülen takımın, bu takımın taraftarlarının ona olan sevgisi uzun zamandır heyecanlandırmıyormuş kendisini. Toronto’dan ayrılmasını normal karşılamamla birlikte bu şekilde reklam kokan hareketleri bana samimi gelmiyor. Samimi gelmemesinin yanı sıra kendimi Raptors taraftarının yerine koyuyorum, gerçekten sindirmesi zor bir durum. Belki de ben pek profesyonelce düşünemiyorum. Bakalım Bosh’ın heyecanının sebebi başka bir takımda oynamak mı, yoksa başka bir takımda başka bir süperstarla birlikte oynamak mı. Şu ana kadar yaratılan havaya ve Bosh'un söylediklerine bakarsak tamamen başarı istiyor ama birkaç güne belli olur olay.

Konuyu Toronto açısından ele alırsak; Önce Carter, sonra Bosh, Hidayet ilerde belki Ed Davis… Süper yıldızlar kaçar gibi ayrılıyor, ya da ayrılmaya çalışıyor takımdan. Elde patlamış kontratlar da cabası. Raptors organizasyonunun da şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor sanırım bu konuda, bu gidişe dur demenin vakti geldi de geçiyor...

1 FARKLI FIKIR:

Ömer dedi ki...

Kim ne derse desin, hic kimse bana bu oyuncularin Raptors'tan ayrilma sebebi icerisinde Raptors'in Kanada takimi olmasinin payinin olmadigina inandiramaz.

Raptors, Kanadalilar tarafindan yonetilen bir Kanada takimidir ve bu hep onyargi sebebidir.

Gidiyorsa gitsin, yapacak bir sey yok. Biz kendi yildimizi yine yaratiriz bir sekilde.