BIY AD

27 Haziran 2010 Pazar

NBA'den Dünya Kupası Çıkarması

J-Rich ile Kobe, ABD - Gana maçında milli takımlarına destek verirken... Ancak destekleri yeterli olmadı ve ABD kaybetti.

8 FARKLI FIKIR:

Emre Erdogan dedi ki...

Umarım ABD basketbol takımını da en azından desteklemeye gelir.

Adsız dedi ki...

Aubrey coleman hakkında bilgisi olan ksk anlaşmıs sutör gard

liquefied dedi ki...

Aubrey Coleman bütün kolej liginin en iyi şutörüymüş bu yıl ancak mevkisi için undersized bir adammış.

ESKENES dedi ki...

Coleman'ı yakından takip etmiştim bi ara, geçtiğimiz sene kolej liginde normal sezonu sayı kralı olarak tamamladı. Draftte son sıralardan gitmesi bekleniyordu ama olmadı. SG pozisyonunda oynar, yani boyu biraz kısadır pozisyonu için. Size olarak savunmada sıkıntı yaşar ama hücumda yaşamaz, çünkü şuta dayalıdır oyun stili. Müthiş bir skorerdir, yüzdesiz atsa bile serbest atış çizgisine giderek bir şekilde skor üretir. Cürretkar bi heriftir, çok satar, üst üste 10 şut kaçırsa bile denemeye devam eder, bencildir, takım arkadaşlarını oyundan soğutur. Orta mesafe şutu iyidir, ama dış şutu pek güven vermez. Bunların haricinde; Geçen seneydi yanlış hatırlamıyorsam, bir maç sırasında Budinger'ın suratına kasten basmıştı, epey gündeme gelmişti o dönemlerde bu olay. Bir de boynunda keloid mi ne diyorlar ondan vardır ve görüntüsü oldukça ürperticidir.

Adsız dedi ki...

nası undersized yahu 2 numara oynamıyormu 1.98 boy??

Kobethegod dedi ki...

Adam süper gelirse çoşturur Ksk tribünlerini

Çağrı dedi ki...

vay be obama g-20 zirvesinde randevuları iptal eder maçı izler, kobe, j-rich afrikalara kadar gidip destek olur amerikalıların futbola olan ilgisi harbiden bayağı bi artmış ...

liquefied dedi ki...

Aubrey Coleman, NO Hornets'in yaz ligi takımına çağırılmış. KSK'ye gitmeyecek herhalde.