BIY AD

15 Şubat 2011 Salı

14 Şubat Programı

15 Şubat Salı 02:00 / Los Angeles Lakers - Charlotte Bobcats
15 Şubat Salı 02:00 / San Antonio Spurs - New Jersey Nets
15 Şubat Salı 02:30 / Atlanta Hawks - Detroit Pistons
15 Şubat Salı 03:00 / Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves
15 Şubat Salı 03:00 (NBA TV) / Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks
15 Şubat Salı 03:30 / Denver Nuggets - Houston Rockets

Altı maçın olduğu bir gece ancak program buna rağmen sıkışıklığı görüyoruz. Batı'nın tepe takımlarının deplasman mücadeleleri programda dikkat çekiyor. Lig lideri Spurs Doğu'da çoktan havluyu atan Nets deplasmanına çıkarken, Lakers ise zorlu deplasman maçlarının ardından back-to-back maçında play-off hedefleyen Bobcats'e konuk olacak. Kobe'nin grip nedeniyle bu akşam oynamama ihtimali var. Formsuz Magic'e yenilen Lakers, bugün de Kobe'siz kaybederse yine çalkantılı bir dönem geçirebilir. Portland'da play-off sırasını korumak için Minnesota karşısına çıkacak. Love ve Aldridge'in karşılıklı mücadelesini izlemek keyif verecektir. Blazers'da ise Roy ve Camby dönmeye yakın olsalar da bugün oynamayacaklar. Son aldığı mağlubiyet ile tehlikeli bölgeye gelen Denver ise Houston karşısına çıkacak. Bu iki takımın bir hafta önceki mücadelesinde Martin'iin 37 sayısıyla gülen Houston olmuştu. Öte yandan Ersan vs Griffin eşleşmesinde neler olacağını merakla bekliyorum. Birkaç postere konu olabilir milli yıldızımız.

2 FARKLI FIKIR:

endorfin dedi ki...

portland kazanır, denver kaybederse portland üste çıkıyor.

Adsız dedi ki...

Lakers hala favori diyenler bir düşünsün tekrar. Lakers taraftarıyım. Normal sezonda bekletinin altında oynayıp playofflarda şampiyon olan bir takım olduklarınıda biliyoruz. Ama bu kadar kötü normal sezon geçirmekte doğru değil.

Playofflardan ciddi endişeliyim. Kobe bu maç hastaydı eyvallahta. Kobe tek başına en fazla 1 seri kazandırsın hadi her maçı kazandıramaz ki playofflarda. Artest Gasol Fisher Blake Odom gg direk. Ne kaldı Kobe kaldı oda şutları kötü. Biliyorum playoffta yine deli gibi atacak ama her maç 40ta atsa böyle kötü savunma ve hucumda yetersizlikle Lakers havlu atar Batı finalini bile göremeden.