BIY AD

17 Şubat 2011 Perşembe

Çakal Andre Miller


Link

Sabaha karşı uyandığımda ilk yarısını ve son çeyreğinin bir kısmını seyredebildim Hornets-Blazers maçının. Wesley Matthews'a baştan bir selam çakalım, Chris Paul'a kariyerinin en kötü maçlarından birini yaşattı. Nefes aldırmadı adeta savunmasıyla ve Blazers playoff yarışında önemli bir galibiyet aldı.

Pozisyona gelecek olursak; üçüncü çeyrekte olduğu için ben canlı izleyemedim Soner'in dikkatini çekmiş de kaydetmiş. Nate McMillan mola istediğini belirtiyor. Andre Miller rakip sahaya geçip hakeme "mola" diyecek ve mola alınmış olacak. Bütün oyuncular hafif hafif bench'e doğru bakıp konsantrasyonlarını kaybettiği sırada bir anda gazı kökleyip turnikeye gidiyor. Bu bedava sayı sonucunda takımının mola almasına da gerek kalmıyor... Hornets'ta Ariza başta olmak üzere herkes hatalı bu baskette. Hakem düdük çalmadıkça savunma oyuncularının tetikte olması gerekirken, hepsi uyuyor...

Bunu daha önce Grant Hill ve Derek Fisher da yapmıştı. Ben en azından ikisinden birini veya hatta belki de ikisini birden paylaştım diye hatırlıyorum blog'da ama bulamadım. Hatırlayan var mıdır blog'da bunlardan birini gören? Grant Hill'inki aşağıda. Derek Fisher'ın turnikesi ise yanılmıyorsam kaçıyordu ancak Bynum tamamlıyordu. Onun youtube link'ini bile bulamadım. Onu da bilen varsa bir zahmet paylaşırsa sevinirim.


Link

3 FARKLI FIKIR:

DaveJones dedi ki...

Grant Hill i yayınlamıştınız blogda.

sabonis dedi ki...

teşekkürler

Era dedi ki...

buna da sporun serefsizligi denior maalesef. Ben cok centilmen bir sporcuve sporsever olmama ragmen art niyet'e ayni sekilde cevap vermesini bilirim. Zipladigi anda cok sert bir faul yaparak indirirdim ve bi an bile uzulmezdim. Yillardir hayran oldugum Hill'de dahil.