BIY AD

18 Şubat 2011 Cuma

Cleveland Dün Akşam Kazandı mı?

İnternette son dönemde ortaya çıkan ve gün geçtikçe fanı sayısı artan bir site. Did the Cavs win Last Night? Facebook ve Twitter dünyasında sıkça paylaşılan ve adeta bir slogan haline gelen Did the Cavs win Last Night sitesi güncel olarak maç sonuçlarına göre güncelleniyor. Siteden çok birşey beklemeyin ayrıca. Resimde görüldüğü üzere 'Yes' yada 'No' yazıyor sadece. Slogan açısından bile son dönemde fenomen olan bir siteyi paylaşmak istedim. LeBron'un canlı yayında takımı terk edişi, Amerikan spor tarihine geçen uzuuun mağlubiyet serisi derken epeyce kendinden söz ettirdi Cleveland bu sezon negatif anlamda. Hali hazırda kendi adlarına sezonun en önemli galibiyetini almışken bu siteyi atlamak olmazdı.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

siz daha dalganızı geçip aşağılayıcı yazılar yazmaya devam edin.bu takım ileride çok canlar yakacak çok!

Echo dedi ki...

@Adsiz
Bu takim draftlardan 96 ya da 2003 gibi ozel bir nesil gelmedikce en fazla kendi taraftarinin ve yoneticilerinin canini yakar.

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Aman adsız , 10 yıl sonra çıkıp da "ben size dememiş miydim" deme de :D

Adsız dedi ki...

lebron'un oğlu 4 yaşında en iyi ihtimal 18 yaşında draft'a girse ve14 yıl cavs dibe oynasa 20 yıl sonra felan kendilerine gelirler ileride can yakar bencede ama o zamana kadar 2. fransız ihtilali olabilir.