BIY AD

19 Şubat 2011 Cumartesi

Gecenin Hareketleri - 18 Şubat (6. Sıraya Dikkat)


Link

Başıkta da belirttim ama değerlendirmeye geçmeden evvel de uyarayım. Eğer son zamanlarda alışkın olmadığınız türden bir smaç görmek istiyorsanız direk 6 numaraya atlayın. Wall-Griffin ikilisinin hareketi halt etmiş bu adamın yanında. Benzer smaçları çok gördüm ama aynısını gördüğümü hatırlamıyorum. Eleman uçmuş uçmasına ama alt sıralara yollamışlar hareketi. Keza D-League smaç yarışmasından alınan diğer hareketler de aynı. Madem buraya koyuyorsunuz hakkını verin adamlara. Yani bu smaçların hakkı bu sıralar mı... Pippen'ın bloğu bayanları çok üzmüş olabilir ama dünya üzerinde ucundan dahi olsa basketbolla ilgilenen herkesi memnun etmiştir. Ne yalan söyleyeyim kendisinden beklemiyordum bu tarz bir hareket. Bunların haricinde elbette Wall'ın asisti çok iyi.

4 FARKLI FIKIR:

Celal dedi ki...

hocam ''bayan'' değil de ''kadın'' diye yazmaya özen göstermenizi rica ediyorum. Bu yorumu yayınlamanıza gerek yok, kelimeyi düzeltseniz yeter, teşekkürler.
Celal

Onur dedi ki...

10 numaralı hareket moralimi düzeltti yav. Gerisi boş zaten :)

Adsız dedi ki...

6. sıradaki hareket d-leauge'den değil.team flight brothers'dan t-dub.

Adsız dedi ki...

ne t-dub'ı kenny dobbs o team flight brothersdan değil üstelik ball is life'ın adamı yarışmaya çok ayıp etmisler toplam 6smaç basılmıs üstüne üstlük kenny dobbs(6. smacı basan adam) finale kalamamıs o smaca ragmen. bu arada youtube'da kenny dobbs'ın süper bir dunk mix'i bulunmukta ball is life tarafından hazırlanmış 6 numaradan daha iyilerini de orada görmeniz mümkün.