BIY AD

18 Şubat 2011 Cuma

Harris Portland'a?

Hepimizin bildiği üzere New Jersey Nets takas döneminin en hareketli takımlarından biri. Her gün haklarında bir sürü takas dedikodusu çıkıyor ve bu çıkan dedikoduların çok büyük bir kısmı gerçekleşmeyecek. Fakat ben elimden geldiğince bütün dedikoduları yazmaya çalışıyorum.

Nets hakkında çıkan son dedikodu Harris'in Portland'a gidebileceği yönünde. Takasın diğer parçası ise Andre Miller. Miller'ın sezon sonu için takım opsiyonu var ve muhtemelen gideceği takım -veya kalırsa Portland- bu opsiyonu kullanmayarak kendisini serbest bırakacak. Yani bir nevi sezon sonunda kontratı bitiyor diyebiliriz Andre Miller'ın. Takasın içinde olabileceği konuşulan diğer isimlerin New Jersey adına Outlaw ve Morrow, Portland adına ise Rudy Fernandez olabileceği konuşuluyor. Açıkçası pek gerçekci bir dedikodu gibi gelmedi bana bu haber. Özellikle Harris'in Portland'a uyum sağlamayacağı görüşündeyim. Portland ligin en yavaş oynayan takımlarından birisi ancak Harris tam bi' bir numara olmadığı için yavaş tempoda defoları ortaya çıkan bir guard. Yarı saha oyununda tercih hataları yapan bir isim Harris.

Portland'ın ise Rudy Fernandez'i elden çıkarma isteğini makul görüyorum. Wesley Matthews'ın muhteşem çıkışı sayesinde Rudy Fernandez 2 numarada 3. tercih oldu ve son zamanlarda iyice formda olsa da, sezon başından beri son derece istikrarsız. Roy'un sakatlığında performansını yükselttiği maçlar oldu ancak saman alevinin ötesine gidemedi. Yine de hala değerli bir parça ve takas piyasasında alıcısı çıkabilir. Portland'ın skorer 1 numara eksiğinin olduğu düşünülürse Harris kağıt üzerinde doğru isim olabilir. Ama yukarıda açıkladığım gibi ben bu görüşe katılmıyorum. Outlaw konusunda ise, ellerinde o kadar kısa forvet varken, eski oyuncularını geri alıp ne yapacaklar merak ediyorum...

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

rudy e uzanan eller kırılsın. portland çocğu rudy. rudy i satan şampiyonluğu satar.

Unknown dedi ki...

bu kadar sakatlık problemi varken bir de kronik sakat devin harris'in isteneceğini hiç zannetmiyorum.