BIY AD

18 Şubat 2011 Cuma

Pişmiş Tavuk Redick


Link

On gün içinde ikinci kere olunca vereyim dedim. Redick'in şutlarına lafım yok, hatta hücumunu da bir hayli geliştirdi sadece set şutörü değil artık. Son 2 aydaki formsuzluğu tamamen ayrı hikaye, ben genel olarak konuşuyorum. Hatta savunmada bile arada sırada rakiplerinin önünde kalmayı başararak şaşırtıyor bizleri. Ama son günlerde bileklerine, itibarına kastedip duruyor rakipler. Önce Foye ardından da Hinrich bileğini kırdı müthiş şutörün. Foye'unkini aşağıda görebilirsiniz. O pozisyon sayıyla bitince otomatikman Top 10'da yer almıştı. Bu sefer Redick yere 2.80 yapışırken farkediyor ki yine rezil olacak cümle aleme, "Bari günün hareketlerine girmeyelim" düşüncesiyle faulü yapıyor Hinrich'e. Ama NBA.com'da hareketleri hazırlayanlar yine de es geçmedi ve dün Hinrich yerini aldı Top 10'da yine. En kötüsü de takım arkadaşlarının onunla böyle dalga geçmesi olsa gerek. Özellikle Nelson'ın taklidi çok matrak... Ama en azından gayet olgunlukla kendisi de gülerek karşılıyor bu olayı.


Link

7 FARKLI FIKIR:

oz01 dedi ki...

Derick Rose'la Redick'in yapacağı teke tek bir maçı düşünemiyorum..:D

Adsız dedi ki...

bisey soracagim tum haberleri realgm'den aliyorsunuz dimi siz?

Adsız dedi ki...

o kadar da yerlere yatılcak crossoverlar da değil yani..redickte mi mallık .

kaan kural terk dedi ki...

abartı bi crossover'da olmamış ama adam ayakta duramıyor bi westbrook, rose felan olsa yemek 6 ay sahalarda uzak kalıcak

Ömer dedi ki...

Gecen sefer video konmasini onerdigimde, burada bir kac yorum gelmisti. Ne var ki bunda gibi... Alin iste Redick :)

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Herkesin gülmesi çok hoşuma gitti :D

Dwight gülünce ne sevimli oluyormuş.Şebekliğine gülünce değil de ,harbi gülünce...

Ender dedi ki...

redick'in adımları kısa ve hızlı. mesela howard koştuğu zaman sanki her adımı 2 metreymiş gibi yaylana yaylana koşuyor, shaq biraz daha toplu, rose ise bir atletizimci nasıl koşuyorsa öyle. elinde top olması hızını etkilemiyor. işte redick'in de hareket tarzı kısa adımlar. redick'i uzun süredir izliyorum, ancak senede bir yaşadığı bir durumdu bu fakat son zamanlarda sık sık yaşıyor. bunun tek nedeni olabilir, o da van gundy'nin, redick üzerinde farklı bir savunma metodu denemesi. pietrus gittikten sonra, özellikle dış oyuncuları savunmadan ciddi sorunlar yaşıyor magic. bunun sonucu olabilir.