BIY AD

19 Şubat 2011 Cumartesi

Şöhretler Maçı

Linki geç bulabildiğim için sadece ikinci yarısını izleyebildim maçın. Elbette bütün gözler Justin Bieber'ın üzerindeydi ama o biraz beklesin, öncelikle değinmemiz gerekenleri yazalım. Doğu takımının koçu Bill Walton, batı takımının koçu ise Magic Johnson'dı. Karşılaşmayı Pippen, Mullin ve Richmond'lı doğu takımı 54-49 kazandı. Pippen'ın formundan ve kalitesinden bir şey kaybetmediğini gördük yıllar geçse de. Bir ara yağmur gibi yolladı üçlükleri. Bir de Bieber'a koltuğunun altıyla yaptığı bir blok var ki o bloğun ardından Amerika'daki genç bayan nüfusunda azalma olmuştur diye tahmin ediyorum, intihardan dolayı. Richmond, şortuna benden iki tane sığacak hale gelmiş, ben de çok zayıf bir adam sayılmam. Mullin gençliğinde de pek genç gibi göstermiyordu o yüzden anlayamadım ne kadar yaşlandığını. Ama yıllar en çok Jalen Rose'a acımasız davranmış. Görünce şaşırdım kendisini, kaç kilo olmuş bilmiyorum ama inanılmaz şişmiş. MVP yanılmıyorsam sms ile belirlendiği için, fotoğrafta arka planda gördüğünüz tarzdaki bayanların oylarıyla Justin Bieber oldu. Koskoca Pippen'ı geride bıraktı ya helal olsun çocuğa. Kendisi basketten birazcık anlıyor ama pek yetenekli değil. Bir şut attı mesela panyayı zor buldu, az kalsın tribünlere gönderiyordu topu. Ama genç yaşta olsa dahi şöhret gelince özgüven tavan yapıyor demek ki. Sanki takımın yıldızıymışçasına, Kobe gibi, sürekli top isteyip durdu hücumlarda, elini bir indirmedi aşağı.

7 FARKLI FIKIR:

Enes dedi ki...

Gücenmeyin ama Kobe kadar başınıza taş düşsün demekten kendimi alamıyorum. Her giride bir iğneleme, her giride bir gönderme... Bıkmadınız mı?..

sabonis dedi ki...

şurada kobe'ye bir gönderi olduğunu düşündüysen diyecek bir şey yok maalesef. önyargılarını, kobe hakkındaki düşüncelerini bir kenara bırakıp okumanı öneriyorum.

berkd dedi ki...

sabonis'e katılmamak elde degil.

Onurder dedi ki...

İnşallah ergenliği geçince şu Bieberin sesi boka dönerde kurtuluruz kendisinden. İnşallah oda küçük ibo gibi kalır sağda solda.. Allahım ne olur

fırat dedi ki...

@enes
ilkokul terk. hatta ve hatta ana rahmi terk !

Zahid Dinçer dedi ki...

ben de nba tv'de özeti izledim de, justin bieber fena oynamamış gibi duruyordu. bi crossover sonra asist, 2 üçlük falan, vay helal olsun çocuğa dedim. pippen'in yaptığı blok da, biraz acımasız olmuş. pippen'in eskiden beri showdan uzak görev adamı olduğunu düşünürüm. ondan bu tip maçlara pek uygun değil bence.

goldenaxe dedi ki...

pippen = duncan

"işimi yaparım abii"ciler bunlar :)