BIY AD

24 Nisan 2010 Cumartesi

24 Nisan Playoff Programı

24 Nisan Cumartesi 21:00 / Orlando Magic - Charlotte Bobcats
24 Nisan Cumartesi 23:30 (NBA TV) / Phoenix Suns - Portland Trail Blazers
25 Nisan Pazar 02:00 / Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks
25 Nisan Pazar 04:30 (NTV Spor) / Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder

Gecenin herhalde en güzel maçı NTV Spor'da. Thunder seriyi 2-2 yapmaya çok yakın, özellikle Westbrook - Fisher eşleşmesini öyle iyi işliyorlar ki, çaresiz kalıyor Lakers. Acilen Gasol ile Bynum'ın içeriyi domine etmeleri lazım, normali bu yani...

Şu anda oynanmakta olan Bobcats maçı da çekişmeli diyebiliriz. Olay Howard'ın ne kadar iyi savunulduğuna bakıyor bir nevi veya Howard'ın kendi kendini ne kadar iyi savunduğuna(!?).

Diğer iki maçta Hawks ile Suns'ın resmi olarak olmasa da, seriyi bitirdiklerine şahit olabiliriz. Bucks'ın biraz daha zorlamasını bekleyebiliriz Hawks'u sanki ama iyi dış şut sokmaları lazım çünkü boyalı alanda sayı üretmeyi geçtim, oraya giremiyorlar bile...

Edit: Magic - Bobcats maçı sırasında TNT'ten Craig Sager'ın aktardığına göre Brandon Roy ilk 5'te başlayacak bu gece. Yorumlarda da bunu söyleyenlere teşekkürler. İlginç bir maç bizleri bekliyor... Roy ilk 5 çıkmadı ancak sonradan oyuna girdi.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

brandon roy maça çıkacakmış.o gazla portland maçı alırsa işler değişir.

rendell dedi ki...

biraz once orlando - bobcats macını izlerken, bi spiker baglandı yayına be brandon roy'un bu gunku macta oynayacağını soledi. ilk 5 başlicakmıs.

Asphalt Monkey dedi ki...

bugunkü macla beraber Howard'in 3 mactaki toplam sut denemesi 21, Nelson'un sadece son mactaki sut denemesi de 21. Tamam adam son 3 macta da 5-5-6 faulle oynadi ama yine de Howard ilerleyen turlarda gecen seneki gibi yine bir posta koyar hem takima hem de koca. Böyle bir adamin topla bu kadar az bulusmasina gercekten sasiriyorum. Adamda resmen peygamber sabri var.

Adsız dedi ki...

bir gün, murat kosova kobe'nin yaptığı normal hareketlere bağırıp çağırmayacak.inanıyorum bir gün olacak bu...