BIY AD

28 Haziran 2010 Pazartesi

Kobe: Büyük İhtimalle Türkiye'de Yokum

Daha dün Kobe ile Jason Richardson'ın Güney Afrka'daki fotoğrafını koymuştum. NTV Spor ekibi de Kobe'yi bulup, cevabı en çok merak edilen soruyu yöneltmiş:

-Türkiye'de yapılacak Dünya Basketbol Şampiyonası'nda sizi görebilecek miyiz ve kupanın favorisi Amerika Birleşik Devletleri'nin şansını nasıl görüyorsunuz?

Kobe Byrant: Büyük ihitimalle Dünya Şampiyonası'nda forma giyemeyeceğim. Orada olmayı çok isterdim. Ancak sakatlığımla ilgili durumun nasıl olacağını bilmiyorum. Türkiye'de bulunacak arkadaşlarıma destek için orada olabilirim. Amerika Birleşik Devletleri olarak tabii ki şampiyonluk şansımız bulunuyor. Takım oyunu sergileyip iyi mücadele ettiğimiz takdirde şampiyon olabiliriz.

Kobe hakkında zaten daha önce Colangelo'nun yaptığı açıklamayı paylaşmıştım. O da Kobe'nin muhtemelen ameliyat olacağını ve gelmesini beklemediğini söylemişti. Artık büyük ihtimali falan kalmadı yani, %99.9 falan benim gözümde Kobe'nin gelmeme ihtimali. Gelirse baya büyük sürpriz olur. Kobe, LeBron ve Wade'den hiçbiri gelmeyecek gibi gözüküyor. Ne yapalım artık kabullendik, Eurobasket 2009'a benzer bir Dünya Şampiyonası düzenleyeceğiz. Öte yandan Amerika'nın tamamen atlet, iyi savunma yapıp, hızlı hücuma çıkacak bir takım kurması gerekiyor bence. Rose, Deron / Westbrook, Durant ve Iggy gibi isimler ön plana çıkıyor benim gözümde. Bakalım nasıl bir kadro şekillenecek..

5 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Yıldızsız basketbolda hiç çekilmiyo be kardeşim.Bu gidişle sıkıcı avrupa basketbolu izliycez galiba turnuvada..

Miella dedi ki...

rondo düşünülemez mi ya da düşünüldü ve gelmek istememesi gibi bi durum mu oldu ?

Adsız dedi ki...

Melo'nun durumu nasıl?Sanıyorum o da gelmicek

Adsız dedi ki...

Melo'nun durumu nasıl?Sanıyorum o da gelmicek

Dan Dirik dedi ki...

Evliliği yüzünden oynayamayacağını söylemişti zamanında, sonra neler oldu bilmiyorum ama.