BIY AD

1 Temmuz 2010 Perşembe

İlk Bomba Patladı (Bucks Ne Yapıyor?)

Bucks ile Drew Gooden'a 5 yıllık 32 milyon dolar karşlığında anlaştılar. İşte buna gülüyorum ya. Tamamen şansı ve Skiles sayesinde yılın genel menajeri ödülünü aldığına inandığım Hammond'dan mükemmel bir hamle geldi. Daha yeni kurtuldukları Dan Gadzuric'in kontratının bir benzerini verdiler Gooden'a. Gooden yani, bildiğimiz Gooden. Hadi tamam Bogut'un arkasında yedek bir pivota ihtiyaç var ama neden uzun forvetten bozma Gooden? Neden iki senedir kısa Clippers macerası hariç hiçbir şey yapmamış olan Gooden. Biraz bekleseler, daha iyi opsiyonları deneseler zorlasalardı bari. 5 oyuncuyla kontağa geçip hepsinden olumsuz yanıt alsalar bile eminim Gooden hala boşta olurdu. Nasıl bir hamledir gerçekten anlamadım. Ersan'ın dakikalarına da bulaşabilir diyeceğim ama Gooden gibi savunma özürlü ve isteksiz bir oyuncu Ersan'ı tehdit edemez.

Neyse canım sonuçta hayırlı olsun. Barajın kapakları açılmış oldu Gooden ile. Anlam veremedim o ayrı... Bir de Salmons'ı takımda tutmaya çalışıyorlarmış. O da neredeyse Gooden hamlesi kadar ilginç. Bir gerçekleşsin de o zaman yazarım.

7 FARKLI FIKIR:

Serhat dedi ki...

Googen'ın NBA'deki 20nci takımı hayırlı olsun :)

Adsız dedi ki...

Bana da bi MLE verir artık şu GM'ler, ligde olmak varmış bu göbekle

Adsız dedi ki...

Adam gibi birini alacaklarına gooden ı almışlar.daha ne olsuyn.bol bol ersan izleriz.

Adsız dedi ki...

haberi gördüğümden beri olaya anlam vermeye çalışıyorum ama hakikaten imkansız. 1 senelik 3 md civarına bile imza attırabileceğiniz bir oyuncuya, 5 yıllık 32 md vermek? çok çok acayip ya. yıllardır oradan oraya gezen, kendine takım bile bulmakta zorlanan bir oyuncuya bu parayı vererek ne yapmayı planlıyorlar acaba.

mucho dedi ki...

Ben hala inanmıyorum yada inanmak istemiyorum.

liquefied dedi ki...

Son 2 sezonu takım opsiyonlu. Gooden'ın sözleşmesi 3 yıllık diyebiliriz bence. Salmons'la da yeniden anlaştılar. O da 5 yıllık ama yine son 2 yılı takım opsiyonlu.

outlawtorn dedi ki...

yarı finliymiş bu gooden..