BIY AD

24 Mart 2011 Perşembe

Playoff Sonuna Kadar Sakallar Fora

Magic oyuncuları birlik ve beraberlik içinde olduklarını göstermek amacıyla, ortak bir paydada birleşmek için playoff sonuna dek sakallarını uzatma kararı almış. Onların bu kararı alma yolundaki alternatif fikirleri reddetmeleri kısmı ise oldukça eğlenceli olmuş.

Howard'ın açıklamaları şu şekilde: "Tüm takım olarak bütünleşmek için bir şeyler yapmayı düşünüyor ve olasılıklar üzerinde konuşuyorduk. İlk olarak saçlarımızı tamamen kazıtmayı düşündük. Fakat bu bazılarımız için -benim için- çok da güzel bi tercih olmazdı. Daha sonra takım halinde saçlarımızı uzatmayı düşündük. Fakat birçok oyuncunun kafası kelken bunu nasıl yapabilirdik ki... Gerçekçi olup bu fikirden vazgeçtik. Kafasının birçok yeri kel fakat bazı yerlerinde uzun saçlar olan adamlar gerçekten komik görünürdü. Sakal ise ortak olarak gidebileceğimiz tek yoldu ve playoff sonuna kadar sakallarımızı uzatmaya karar verdik." Quentin Richardson'da bu durumun çok eğlenceli olduğundan bahsetmiş ve takım içinde birliktelik olacağını belirtmiş.

Bana göre bir takımın tüm oyuncularını ortak paydada birleştirme düşüncesi kulağa hoş geliyor. Sonuçta milyon dolarlık adamlar ve birçok yıldız egosu yüzünden bu tür işlere girmek istemeyebilir. Fakat biz Howard'ın nasıl eğlenceli biri olduğunu ve görünüşünü çok da kafaya takmayacağını biliyoruz. Sakal uzatma konusunda ise onlara tecrübeleriyle yardımcı olabilecek Arenas gibi bir liderlere sahipler. Sezon sonuna kadar oyuncuların suratlarındaki değişimi izlemek oldukça keyifli olacak.

5 FARKLI FIKIR:

kata dedi ki...

bu fikri sanki memphis ten çakmışlar :) memphis playofflara kalana kadar takım+koç olarak sakallarını kesmiceklerdi...

Adsız dedi ki...

ilki o mu bilmiyorum ama, geçen sene derek fisher playoff'ta şampiyonluğa kadar yapmıştı bu sakal totemini :) (%100 çalışıyor)

Adsız dedi ki...

Dwight Howard'ın sakalı çıkıyor mu? :p Sadece bıyığı çıkıyor sanıyordum :)

Adsız dedi ki...

"polish hammer" gortat da takımda kalmış olsaydı çekiçli iskandinav tanrısı tor gibi olurdu herhalde.

Adsız dedi ki...

playoff beard. nhl takımları çok yapar bunu onlardan çalmışlar fikri :)