BIY AD

7 Nisan 2011 Perşembe

Gecenin Hareketleri - 6 Nisan (Yazık Neal'a)


Link

Howard topu çemberin altından sağa çekerek girmiş Top 10'a, yoksa bildiğimiz Howard'ın her maç 3 kere yaptığı alley-oop. Alonzo Gee'nin vücut çalımıyla, kazmaların kazması Wright'ın dengesini bozması çok hoşuma gitti açıkçası. Daha yukarılara koyardım. Baron'ın bel arkası pas fake'ine ben kandım ama Raptorslılar pek tepki vermemişler. Yine de güzel asist. Blake çok dar yerden, momentumu potanın arkasına doğru giderken çok zor bir smaç vuruyor esasında daha üstlerde yer bulabilirmiş. 5 numarada Beasley'nin beyinsizliğini görüyoruz... Kobe'nin bu ters turnikeleri bir ayrı estetik duruyor be kardeşim. Bogut'un bu paslarına artık alıştık. Manu'nun Blair'a hazırladığı, ikili sıkıştırmanın arasından verdiği bel arkası bounce pas muhteşem. Ve 1 numara... Gary Neal'ın JR Smith tarafından yok edildiği pozisyonu hatırlayanlar olacaktır, çok benzer bu da. Ama JR'ın ki 10 kat falan daha güzeldi. Neal o pozisyonda hücum faul yaptırmaya çok yaklaşmıştı hatta bazılarına göre yaptırmıştı da ama bu sefer alakası bile olmamış hücum faul ile. Neal böyle kendisini feda ederek takımına top kazandırmaya çalıştıkça bir problem yok, doğrusunu yapıyor. Poster olmak basketbolun bir parçası. Ama aynı sezon içinde 2 tane benzer pozisyonda olunca, insanların aklına fena kazınıyor...

2 FARKLI FIKIR:

aksel özdemir dedi ki...

gary avrupada öğrendiği hücum faul taktiklerini uygularken kötü durumlara düşmüş ama bunların meyvesini almıştır, playofflarda alacaktır.

Adsız dedi ki...

neal sanki sade poster olmak için gitmiş oraya.hayır ayakları da baya içerde.o gazla gelen evans'ı bloklayamayacağını hepimiz bilioruz.adamın hobisi sanki.
2 numaradaki ginobili yerdeyken mi top istiyor,yoksa bana mı öyle geliyor.yerdeyken top isteyip sonra da bel arkasından ve çok dar alandan topu geçirip asist yapmak da ne?bence ginobili 1 olmalıydı da ben bilmem nba.com bilir.