BIY AD

3 Nisan 2011 Pazar

Heat'ten Eddy Curry'e Kritik Görev

Geçtiğimiz hafta Eddy Curry'nin Chicago'da yaptığı antrenmanı izleyen Pat Riley, kariyeri boyunca beklentileri karşılayamayan pivotu Miami'ye getirmeye kararlı gibi...

Curry'nin yıllar boyunca çektiği kilo problemleri, doğru düzgün dakika almasına ve NBA seviyesinde oynamasına engel oldu. Zaten en iyi olduğu dönemde bile sayı atmaktan başka bir işe yaramıyordu ayrı konu. Yani savunması sıfır gibi bir şeydir. Ama elbette içeriden sayı üretmek çok önemli bir özellik, zaten sadece ama sadece bu sayede hala NBA takımlarıyla ismi anılabiliyor şişko oyuncumuzun. Yoksa üç senede sadece 10 maça çıkmış bir oyuncunun ne işi var hala böyle haberlerde?

Şişko demişken, ünlü çalıştırıcı Grover ile antrenman yapan Curry, birkaç kulüp yöneticisinin söylediğine göre 2-3 hafta önce, 170 kilo civarındaymış. Size durumu hemen şöyle anlatayım, Shaq 150 dolaylarında seyrediyor...

Bence Riley'nin gizli bir planı var. Playofflar'da Heat oyuncularının tamamen maçlara konsantre olmasını sağlamak için Curry'e özel bir görev verecek. Özellikle deplasman maçlarında Heat'in kaldığı otel ve çevresinde ne kadar hamburger, sosisli, pizza falan varsa Curry bunları tüketecek. Böylece geri kalan Heat oyuncuları sağlıklı beslemek zorunda kalacaklar. Başka bir işe yaramaz Curry bundan sonra. Ha belki Curry'nin o koca göbeğini, LeBron falan kum torbası niyetine kullanabilir. Vur vur bir şey olmaz Curry'e zaten merak etmeyin.

1 FARKLI FIKIR:

Ender dedi ki...

bu adami gördükçe aklıma jerome james gelir. kim olduğunu bilmeyenler için hemen hatırlatayım ; knicks'in en berbat olduğu dönemlerde bile jerome james oyuna alınmazdı. jerome james'in sayı atması bir mucizeydi ve topu aldığı zaman bütün salon coşardı. eddy curry ile yanılmıyorsam knicks'de beraberlerdi.