BIY AD

4 Nisan 2011 Pazartesi

Sloan Geri Dönebilir

23 sene boyunca baş antrenörlüğünü yaptığı Jazz'dan geçtiğimiz aylarda tarışmalı bir şekilde ayrılan Sloan'ın, koçluğa geri dönmek için tüm kapılarını henüz kapatmadığı söyleniyor. Bilindiği gibi Sloan şubat ayında, Deron Williams ile yaşadığı tartışmaların ardından yönetime "Ya o, ya ben" demiş yönetim ikiniz de değil dercesine önce Sloan'a istifasını verdirmiş ardından da Deron Williams'ı yok pahasına Nets'e yollamıştı.

Bugunlerde konuşulan ise eğer şartlar uygun olursa, hedefi olan bir takım için Sloan'ın tekrardan parkelere inebilecek olması. Sloan inanılmaz bir terübe. Yaklaşık 45 senedir basketbolun içinde ve gerek oyuncu gerekse koç olarak en üst seviyelerde mücadele etmiş, başarılı sezonlar geçirmiş bir adam. Yeniden yapılanmak isteyen takımların tercih edebileceği bir koç olabilir. Fakat bardağa bir de boş tarafından bakacak olursak, Sloan uzun senelerdir kendi oturttuğu sistem dışında bir sistemde çalışmadı. Setler konusunda tutucu hatta bazı zamanlar geri kafalı olduğu, son zamanlara kadar bundan yıllar öncesinin setleriyle takımını oynattığı konuşuluyordu. Ayrıca yıldızlarla pek anlaşamayan biri. Takımda tüm iplerin kendi elinde olmasını ister. Yani işin olumlu ve olumsuz yanlarını kefeye koyduğumuzda hangisi ağır basar açıkçası kestiremedim. Böyle büyük bir efsanenin bu kadar kötü bir şekilde sahneden çekilmesi üzüntü vericiydi. Bakalım Sloan'ı o hareketli, sürekli oyunun içinde olan haliyle yeniden benchte görebilecek miyiz...

1 FARKLI FIKIR:

Ali#8 dedi ki...

Refuting a report Sunday that he would seriously consider returning to the coaching ranks if the right situation was presented to him, Sloan said that he hasn’t thought about walking the sideline again. “I don’t know where that came from,” Sloan said. “It sounds like somebody threw it out there. … But that’s not my game.”

Haber ciktiktan sonra Sloan tarafindan yalanlandi. Dikkat lutfen..