BIY AD

3 Nisan 2011 Pazar

NBA'de Bugün - 2.04.2011

Raptors 106 - Bulls 113
Bulls'u zafere taşıyan isim bir kez daha Rose oldu. Beklediğimden daha zor bir maç geçiren Bulls sonunda galibiyete ulaşmayı başararak 1.'lik için önemli bir galibiyet daha aldı. Rose her zamanki gibi izleyenleri büyüleyen bir performans sergilerken 36 sayı-10 asist-3 blok ile müthiş bir maç çıkarttı. Benchten de 35 sayılık ciddi bir katkı alan Chicago'da Ömer 18 dakikada 4 sayı-4 ribaund üretti. Raptors üst üste 6.yenilgisini alırken Triano'nun koçluğu hakkında çoktaan düşünmeye başlamışlardır muhtemelen. 26 sayı-8 asist ile Bayless takımını sırtlayan isimdi ancak başarılı olamadı.

T.Wolves 89 - Grizzlies106
Batı'da play-off biletini cebine koyma yolunda galibiyetlerine devam eden Memphis bu galibiyeti ile beraber 7.sıraya ad yükselmeyi başardı. Maç boyunca hiç öne geçemeyen Wolves'e karşı farkı hep makul bir seviyede tuttu Memphis. Kontrolünde geçen maçta üst üste 4. galibiyetine ulaşmayı başararak formunu sürdürdü. Benchten gelen Mayo 20 sayı-5 ribaund-3 asist ile oyunun her alanında katkı sağlayarak uzun bir sürenin ardından başarılı bir performans sergiledi. 22 sayı-8 ribaund ile Zach yine takımının en iyilerindendi. Wolves'te Love forma giymezken 20 sayı üreten Beasley'in katkıları yeterli olmadı.

Mavericks 92 - Warriors 99
Lakers yenilgisinden sonra Warriors deplasmanına çıkan Dallas bir yenilgi daha alarak 2.lik umutlarını tamamen söndürdü. Dallas takım halinde kötü bir performans sergiledi. Özellikle ilk beş isimlerinin şut performansı rezalet seviyede. Benchten aldıkları 56 sayılık katkı olmasa maç çok önceden kopabilirdi Warriors adına. Marion 21 asyı-8 ribaund ile takımının en iyisi oldu. Golden State'te Ellis 3.çeyreğinde 18 sayı bulduğu maçta 32 sayılık bir katkı sağladı ve takımını galibiyete götürdü.

Thunder 92 - Clippers 98
Formu ile son dönemde çok övdük Thunder'ı ancak üst üste 2. yenilgisini dün gece Clippers deplasmanında aldı Durant ve arkadaşları. Özellikle Durant 23 şutta sadece 24 sayı bularak kötü bir performans sergiledi. Oklahoma City Batı'da 4.lüğü hemen hemen garantiledi gibi. Sıralamada yerinin değişme şansı çok az olduğu için birazda rölantide götürüyorlar işi. Clippers cephesinde 26 sayı-16 ribaund ile Griffin takımını sırtlayan isim olurken, Gordon 18 sayı-5 asist ile mücadeleyi tamamladı.

Sixers 87 - Bucks 93
Milwaukee kadar dengesiz takım yok bundan sonuna kadar eminim artık. Sixers'a nazaran daha kolay maçları kaybettiler ve sıralamada geri kaldılar sonra gelip Sixers'ı yeniyorlar. Matematiksel olarak bu galibiyetle halen şansını sürdürüyor Milwaukee ancak işleri çok çok zor artık. 19 sayı-8 asist ile Salmons takımını galibiyete götüren isim olurken, 12 sayı-12 ribaund ile Gooden double-double yaptı. Bu hafta kaçırdığı son dakika basketleri ile dikkat çeken Jennings ise bu kez takımını galibiyete taşıdı. Sixers'ta ie Brand'in pota altında 20 sayı-12 ribaund ile önemli bir katkısı vardı.

1 FARKLI FIKIR:

coyote dedi ki...

dün bir milwaukee maçı vardı ki, david stern yerinde olsam yayın kablolarını keser taraftara sus payı dağıtırdım bu maç hakkında kimsenin konuşmaması için.