BIY AD

8 Nisan 2011 Cuma

Annesinden LeBron'a Rahat Yok

Yaptığı skandallar ve karıştığı olaylarla sık sık LeBron'un başını ağrıtan annesi Gloria yine rahat durmadı. Geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünden çıkışta aracını geç getirdiği gerekçesiyle otopark görevlisiyle tartışan Gloria James'in görevliye tokat attığı söyleniyor.

Gloria'nın daha önce Delonte West ile bir ilişki yaşadığı iddia edilmiş hatta bu ilişkinin, LeBron James'in geçen seneki Celtics ile oynanan playoff serisi 5. maçındaki formsuzluğunun sebebi olabileceği de konuşulmuştu. Yine bir Celtics maçında LeBron'a sert bir faul yapan Paul Pierce'ın üzerine yürüdüğünü hatırlıyorum Gloria'nın.

Düşünüyorum da, başarılı oyuncuların sorumsuz ve sorunlu ailelere sahip olmaları bu oyuncuların başarılı olmalarında etkili olmuş ve oyuncular basketbolu bir çıkış kapısı olarak görmüş olabilirler. Hatırladığım kadarıyla Wade'in annesi de uyuşturucu madde bağımlılığı yüzünden bir kaç kez hapse girmişti. Bu şekilde göz önünde olan kişilerin hareketlerine biraz daha dikkat etmeleri gerektiği aşikar. Yapacakları hareketler, isimlerinin karışacağı olaylar sadece kendilerini bağlamıyor, sonuçta şimdi kimse "Gloria James tutuklandı" gözüyle bakmayacak olaya, "LeBron'un annesi tutuklandı" denecek. Sürekli göz önünde olan biriyseniz ve kendinizden başkasını da temsil ediyorsanız omuzlarınızdaki sorumluluk bir kat daha artıyor ve bu da daha dikkatli davranma gerekliliğini beraberinde getiriyor diye düşünüyorum.

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Delonte West olayi zaten basli basina bir facia, LeBron kafayi yiyordur herhalde.

Hayir West bu hatunda ne bulmus onu da anlamiyorum. Muhtemelen LeBron bu takimin patronu benim ayagina West'i biraz harmanladi o da tepki olarak -who is your daddy ayagina - hatunu götürdü.

Adsız dedi ki...

burnunu annesinden almış:)

Adsız dedi ki...

şaka bi yana bu olay netleşti mi bilen var mı.. west gerçekten ilişkiye girmiş mi annesiyle?

Absürd dedi ki...

Amerika'da projects'lerde yaşayan fakir gençlerin hepsi zaten kurtuluşu basketbol'da futbol'da görüyorlar. Hangi siyahi oyuncuya sorsak nba'de hepsi küçükken zorluklar yaşamışlardır, bence onlar için ekstra bir motivasyon kaynağı yaratmıyordur bu durumlar.

Adsız dedi ki...

Yenge de erik gibiymiş kütür kütür.

Unknown dedi ki...

Ben küçük takımda basketbol oynarken de babam bizim antrenörle beni ilk 5 çıkartmadığı için tartışmıştı :D Tabi, bir daha idmanlara gelemez oldu babam... Hey Allah =)