BIY AD

30 Nisan 2010 Cuma

Hep Destek Tam Destek



6 FARKLI FIKIR:

erbo dedi ki...

Çok ilginç, zamanında sen git Steve Nash'in burnunu kır, yine suns'lı oyuncular ceza alsın, öyle tur atla. Aynı desteği onlar verince tepki göster, sonra kalk aynı taraftar desteğini uygula...

sabonis dedi ki...

bazı şeyleri yanlış hatırlıyorsun.

birincisi, steve nash'in burnu kırılmadı, parker ile kafa kafaya çarpıştılar ve sadece kanadı. nowitzki ise baya baya dirsekle kırdı manu'nun burnunu.

ikincisi burun ile alakalı değildi ceza, horry'nin sert faulüyle alakalıydı

üçüncüsü o desteğe değil de parker'ın suçlanmasına tepki gösterilmiştir. ben hatırlamıyorum bile bir tepki açıkçası...

son olarak da suns veya spurs farketmez sempatik bir destek şekli bu. ama bir oyuncu (deshawn stevenson) bir diğerine yalakalık yapmak için bunu yaparsa sempatik olmuyor o ayrı.

Unknown dedi ki...

erbo maçları izlemediğin gibi bir de araştırmadan daha da kötüsü önyargını tepeye çekerek yorumda bulunmuşsun.Spurs'ü antipatik gösterelim derken kendiniz o hale düşüyorsunuz.

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

Spurs-Mavericks maçında da tekrar neden Spurs'u ve Boston'u hiç sevmediğimi anladım. Savunma yapıcam diye oyunu çirkinleştiren, çirkeflikte Kader Keita ile yarışabilecek kapasitede oyunculara sahip takımlar bunlar. Güzel oyundan yanayım :] Ayrıca Ginobili'nin sadece karakteri değil oyun tarzıda hiç ama hiç hoşuma gitmiyor..

KskHyTr dedi ki...

Ginobilinin gözümde tekel bayini canı pahasına savunan eskişehirli rent a car cı ahmet abiden farkı yok:))

erbo dedi ki...

Yok tüm maçları izlemiştim. Sadece konuyu özetleyerek verdim. Sanırım doğru cümleleri dökemediğim için Anlatamamışım düşüncelerimi.