BIY AD

6 Temmuz 2009 Pazartesi

76'ers boş durmuyor

33 yaşındaki Miller'ın 4 yıllığına en az 40 milyon dolarlık bir kontrat peşinde olduğu belirtiliyor. 76'ers ise maksimum 2 yıllık bir kontrat vermek istiyor. Bu büyük ihtimalle, yolların ayrılması anlamına gelecek. 76'ers şimdiden önlem almak için girişimlere başlamış. Hawks'tan istediği ücreti alamaması muhtemel olan Bibby'e ilgi duyduklarını belirtmişler. Sadece 1 senelik bir kontrat konuşulmuş, böylece Bibby de seneye daha çok para peşinde koşacakmış.

Bibby'nin maddi planları çok umurumda değil ancak onun Philadelphia 76'ers için muhteşem bir seçim olacağına adım gibi eminim. İçeriden dışarı bol bol top çıkaracak olan Brand ve Iggy'nin yanında dış şutları değerlendirecek bir oyun kurucuya ihtiyaçları var. Bu adam kesinlikle Andre Miller değil. Halbuki Bibby bu tanıma "cuk" diye oturuyor. Ayrıca Bibby'nin Brand ile çok iyi pick&roll oynayacağını düşünüyorum. Yıllar boyu Brad Miller ile yaptığını, daha üst düzey bir oyuncu olan Brand ile çok daha iyi uygulayacaktır. Daha da detaya inip, geçtiğimiz sezon içinde Elton Brand'in Andre Miller'ın pas dağıtımını eleştirdiğini ileteyim.

Bence bu birleşme kararı alınırsa iki taraf için de çok hayırlı olur. Hatta ben Philly'nin genel menajeri olsam 1 senelik değil en az 3 senelik kontrat teklifinde bulunurum.

2 FARKLI FIKIR:

erbo dedi ki...

çok mantıklı bir harekette olur hani olmaz değil. tam oturur

sabonis dedi ki...

Kaçırdılar ellerinden Bibby'i valla. bakalım kimi alacaklar