BIY AD

11 Temmuz 2009 Cumartesi

Twitter düellosu: Bosh vs Villanueva

İlk 50.000 takip edeni olan kazanacakmış. Kaybeden, kazananın çekeceği bir youtube videosunda oynayacakmış hem de, kazananın seçtiği bir karakterin kılığında... İkisi de internet ortamında deli gibi kendi reklamlarını yapıyorlar. Hem Twitter'da hem de başka komünitelerde takipçi çekmek için büyük bir çaba içindeler.

Villanueva'nın Twitter manyağı olduğunu biliyorduk. Nitekim daha bu sezon Bucks'tayken bir Celtics maçının devre arasında şunu yazmıştı Twitter'ına: "Soyunma odasındayız. Çaktırmadan twit'liyorum. Celtics'e karşı oynuyoruz, devre oldu maç berabere. Koç daha sert oynamamızı istiyor. Sorumluluk almalıyım". Ardından da eleştiri oklarının hedefi olmuştu.
Öbür tarafta Bosh'un da bu konularda hafif deli olduğunu biliyoruz. Geçmişte NBA All-Star'a seçilmek için kampanya yaptığı ve Olimpiyatlar'dan önce hazırlıklarını gösteren videolarında oldukça eğlenmiştik. Sırf bu yüzden Chris Bosh'un kazanmasını istiyorum, çünkü adam yaratıcı. Şu anda Villanueva, Bosh karşısında 44433'e 44061 önde. Seçim sizin, isterseniz:
Bosh'u takip edin isterseniz Villanueva'yı. Sonunda eğlenen biz NBA severler olacağız.

Bu arada Chris Bosh'un eski videolarını vermeden olmazdı. Buyrun:



2 FARKLI FIKIR:

Alperen dedi ki...

Biz de Konyalı Pistonslular olarak Charlie-V'yi destekliyoruz sonuna kadar. :)

aXoy dedi ki...

Bosh kazandı.. bakalım nası bi video yapacaklar. :)