BIY AD

7 Temmuz 2009 Salı

Ariza, LeBron'a inanmadı

Bildiğiniz gibi Ariza, Rockets ile MLE kontratı karşılığında sözlü olarak anlaşmıştı. Hedo gibi, onun da başka takıma gitmek için vazgeçtiği haberleri çıkmaya başladı. Çünkü Cavs'in onu, Cleveland'a gelmek için ikna etme çalışmaları hız kazanmıştı. LeBron da Ariza'yı getirmek için bir hayli çaba sarfetmiş.

Ariza, gelecek sene LeBron'un ayrılacağı bir Cavaliers'a gelmek istemediği için, LeBron'a sormuş: "Seneye takımda kalıyor musun?" diye. LeBron'un cevabı da net olmuş "Kesinlikle kalıyorum". Ancak Ariza LeBron'un sözüne pek güvenmediğinden, Rockets'ta kalma ihtimali daha kuvvetliymiş. LeBron'un sözlerinin yanlızca onun Cavs'e gelmesi için söylenmiş olduğunu düşünüyormuş. Eh haksız da sayılmaz. Seneye Shaq'ın kontratı bitiyor, LeBron'un ise ayrılacağına çoğu otorite garanti olarak bakıyor.

Kısacası Cavaliers, 2011 sezonunda bir anda ligin dibine demir atacak duruma gelebilir. Bence Ariza eğer Cavs'in ligdeki en güçlü takım olduğuna inansaydı, eminim koşa koşa giderdi. Şu anda ise gördüğü tabloda hem önümüzdeki sene şampiyonluk şansı çok yüksek değil, hem de takımın geleceği tam anlamıyla sis perdesinin arkasında...

0 FARKLI FIKIR: