BIY AD

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Rasheed Celtics'te

Celtics'in Detroit çıkarmasına daha önce şurada değinmiştim.

Takımı toplayıp, onca yol katedip, kendisini ikna etmeye çalışmaları etkilemiş olmalı Rasheed'i. Bu deli adamın Boston yollarına düşmesini beklemiyordum, beni şaşırttı. Çünkü Spurs ve Magic'ten gelen teklifleri reddederek Celtics'le anlaştı. Geri çevirdiği iki takımda da ilk 5 başlama ihtimali çok yüksekti. Öte yanda Celtics'te kenardan oyuna dahil olması kesin denilebilir. Celtics'in istekli tavrının yanında, doğuda kalacak olması ve Celtics'in en güçlü aday olduğuna inanması bu tercihinde etkili olmuştur muhtemelen.

Celtics transfer döneminin en önemli hamlelerinden birini yaptı. Bir tane de kenardan oyuna dahil olacak şutör guard bulmaları halinde tam anlamıyla mükemmel bir takım olacaklar. O konuda da Grant Hill ile görüşmelere başlamışlar. O da müthiş bir eklenti olur takıma.

Daha önce birkaç kez belirttiğim gibi. Orta ve alt sınıf takımlardaki yıldızlar birer birer üst sınıf takımlara gidiyor. Şu anda NBA'de Celtics/Magic/Cavs/Lakers/Spurs ile diğerleri arasında öylesine büyük bir fark oluştu ki, bunlar kendi liglerini kurup orada oynasalar eminim kimse sesini çıkarmaz. Gerçekten müthiş playoff serileri bekliyor bizi.

0 FARKLI FIKIR: