BIY AD

7 Temmuz 2009 Salı

NBA'den kısa kısa

Son post'tan beri internete girmemiştim, yeni haberler gelmiş. Önce kendimce biraz daha önemsiz olanları kısa kısa aktarayım. Daha önemlileri artık sabaha veya öğlene kalacak.
- Wizards iddia edildiği gibi Marbury ile ilgilenmiyormuş. "Oh be" dedim Avea reklamlarındaki gibi. Ne işi var Marbury'nin, bol oyun kuruculu ve genç Wizards takımında.
- Hatırlarsanız Wizards 2 pivotunu ve 1 uzun forvetini takasla Minnesota'ya göndermişti. Bunun üstüne en azından 1 uzun serbest oyuncuyu eklemek istiyorlarmış kadrolarına. Adaylar arasından Nesterovic veya Frye'ı eklemeleri yararlarına olacaktır. Zaten senelik 3 milyon dolar civarına bu adamlara imza attırılabilir diye düşünüyorum. Diğer iki aday ise Collins ve Magloire; pek içaçıcı oldukları söylenemez.
- Rasheed Wallace'la anlaşan Celtics, buna rağmen Glen "Big Baby" Davis'i elinde tutmak istiyormuş. Ancak ekonomik olarak eli kolu bağlı olan klüp, Davis'e gelecek bir MLE teklifini karşılayamayacak düzeyde. Spurs'ün de Rasheed'i elinden kaçırdıkan sonra Davis'e MLE'nin tamamını önereceği konuşuluyor. Elindeki yıldızları 32,33 ve 34 yaşında olan Celtics için geleceği parlak bir oyuncu olan Davis, Rasheed'in yanında önemsiz kalıyor. Öte yandan, Spurs Davis'i alsa bile halen kalıplı ve 2.10 üzerinde bir pivota ihtiyacı olacak. Haislip'i de transfer etmişken, bu hamleyi pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
- Diğer Celtics haberlerine göre: Leon Powe'ın durumu netleşmemiş. Rivers kalmasını istiyormuş ama Ainge'in kararına saygı duyacakmış. Dizinden ciddi bir sakatlık geçirdiği için Ainge de pek ılımlı bakmıyormuş Powe'un kalmasına.
- Grant Hill'e yıllık 1.9 milyon dolar teklif etmeyi düşünüyorlarmış. Hill'e bir sürü takım bundan daha çok para teklif edecektir. Kendisi 36 yaşında bile olsa, bu miktardan daha fazlasını hakediyor bence. Bakalım kendisi olası bir şampiyonluğa katkı yapma ve yüzük şansını mı yoksa parayı mı tercih edecek. Bence Celtics olmasa bile şampiyonluğa oynayan bir takıma gidecek gibi geliyor.

Glen Davis fotoğrafını merak edenlere: Garnett bir maçta kendisini aşırı sert bir şekilde azarlamıştı. Sonuç ortada. Bu arada ekleyeyim, "Big Baby" lakabı buradan gelmiyor, daha eskiye dayanıyor.

0 FARKLI FIKIR: