BIY AD

16 Temmuz 2009 Perşembe

Koca(!) kafa Dwight

Ön planda Venus Williams var, ona aldanmayın. Sağ arkada beyaz t-shirt'üyle NBA severlerin yakından tanıdığı Dwight Howard duruyor. Yoksa durmuyor da Dwight'ın kafası sonradan mı montajlanmış? Baksanıza sanki Fotospor photoshop yapmış gibi oturmamış vücuduna. O omuzlara, o boya, o kafa? Ama resimde hiç bir oynama falan yok. EA Sports'un oyun tanıtımları için yapılan çekimlerden bir fotoğraf. Bakış açınıza göre, Howard'ın geniş omuzlarını veya küçük kafasını bu kadar çarpıcı olarak sergileyen bir fotoğrafı paylaşmadan edemedim.
Sempatik genç pivotumuzun kafasından aldığı darbeyi böyle savuşturmak istiyorum. Yanındaki isim Venus Williams. Her ne kadar ince yapılı bir kadın olsa da, bir tenisçi olduğunu unutmamak lazım. Üstelik kol ve omuz kasları sağolsun 208km/s ile dünyanın en hızlı sevisini atan bayan tenisçisi. Dwight onu bile 3'e katlamış neredeyse kolun her alanında. İnsan değilsin Dwight.

9 FARKLI FIKIR:

stickman dedi ki...

Dwight'ın kafa boyutları normal aslında. mesela şu ikinci fotoğrafta nerdeyse Venus'ün kafasıyla aynı boyutta. Ama o vucudunun aşırı gelişmişliği yüzünden kafası ufak gözüküyor. Eminim bu fotoğrafın devamında da hulk olup tişörtünü patlatıyordur.

Adsız dedi ki...

Öküz gibi maşallah ! :)

Adsız dedi ki...

Super Mario filmindeki yaratıklar gibi :))

Adsız dedi ki...

beetle juice'da vardı buna benzer adamlar. adı neydi hatırlayamadım ama ölüler tarafındaydı hatırlarsanız.

Adsız dedi ki...

serena williams döver bence dwight howard'ı. bu arada serena ve dwight evlenseler, çıkan çocuklar nasıl olur acaba bu ikiliden... hehe

sabonis dedi ki...

Dwight'a kısaca insan değil diyebiliriz bence

ayrıca Serena-Dwight'ın çocuklarını düşünmek istemiyorum =)

SportsLine dedi ki...

Human olur.:P

Adsız dedi ki...

çok yakışmışlar canlarım ya... allah sizi ayırmasın

Adsız dedi ki...

çok yakışmışlar canlarım ya... allah sizi ayırmasın