BIY AD

13 Temmuz 2009 Pazartesi

Öneri ve hatırlatma

Bilmeyenlere öneri, geçmiş sezonları takip edenlere de hatırlatma olsun. Entourage'ın 6. sezonu bu sabaha karşı yayınlanan bölüm ile başlamış.

Dizi, müthiş bir yükselişte olan yakışıklı film yıldızı Vince'in, arkadaşları Murphy, Turtle, kardeşi Johnny Drama ve menajeri Ari ile beraber yaşamını konu alıyor. Kariyerinde karşılaştığı acı olayların bu grupla üstesinden gelirken, bir film yıldızının hayatındaki güzellikleri de yine 4 can dostuyla paylaşıyor. Bu grubun aralarında dönen sınırsız geyikler, birbirlerine laf sokmaları ve tabii ki 7/24 hatun peşinde koşmaları diziyi zevkli kılan en önemli unsurlar.

2 FARKLI FIKIR:

Boobie dedi ki...

piyasanın en güzel dizisidir. trailer'ındanda anladıgımız kadarıyla dızıde bazı onemlı tabular degısıcek, buda dızının takıpcılerıne daha farklı tatlar verıcek,en azından kendımı turtle'ın ıstıkrarlı bı ılıskı pesınde kosarken ızlemeyı dusunemıyorum =) ayrıca dun aksam ızleyemedım, spoiler vermediğiniz için çok teşekkürler :D

selim dedi ki...

4 sezonu izledim iki sezon biriksin devamınıda öyle izliycem konuk oyuncular öyle böyle değildir zaten işte konuk olarak gelenlerden birkaçı Mandy Moore, Leighton Meester, Anna Feris, Jamie Pressly, Jessica Alba vs. ayrıca dana gordon ayrıca hastayım(olmayan varmı bilmiyorum ama).Sırf Jeremy Piven için bile izlenir.