BIY AD

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Riley çark etti

Heat, hem Odom'a Lakers ne kadar ödüyorsa ödeyip getirmek hem de Boozer'ı takas yoluyla almak istiyormuş. Wade de eski takım arkadaşı için "Buradaki evini hala satmadı, gelmesini çok isterim ama onun geleceği ve onun kararı. Seçtiği takım muhtemelen son durağı olacak" demiş. Riley ayrıca Heat'in sezonluk bilet sahiplerine özel bir toplantı düzenlemiş. Bu toplantıda hamlelerin yakın olduğuna değinmiş. Ayrıca hem Boozer hem Odom'u alsalar bile, 2010 yazında en azından 1 süper yıldız almaya yetecek salary cap'lerinin olacağını belirtmiş.
Kısacası Riley ve Heat, Wade'in verdiği ultimatom karşısında çaresiz kalmışlar ve şimdiden yıldız avına çıkıp onu mutlu etmeyi amaçlıyorlar. Eğrisi doğrusuna geldi diyebiliriz. Sonuçta Wade takımdan ayrılırsa bir başka takımı şampiyonluğa taşımak için uğraşacaktır. Öte yandan Heat, Wade gibi bir yıldızı bulana kadar kim bilir kaç sezon geçirecektir.

Ayrıca Wade Twitter sayfasından dün "Güzel haber çok yakında, bekleyin" diye bir duyuruda bulunmuştu. Bunun bir transfer haberi olduğunu düşünen Heat taraftarları hayalkırıklığına uğradılar. Birkaç saat önce Wade, Converse'ten Nike'a geçtiğini açıkladı. Hayırlı olsun, yakında kendi ayakkabısı çıkacaktır.

3 FARKLI FIKIR:

Ömer dedi ki...

Aynisini Bosh da yapmisti. Heyecanlanmistik, sonunda cikardigi albumle ilgili bir haber cikti ortaya.

Adsız dedi ki...

nike yada adidas kullanmayan süperstar kaldı mı? ayrıca boozer-odom-beasley-haslem 4 tane pf olur kadrolarında ne yapmaya çalışıyorlar belli değil. sırf ellerindeki yıldız oyuncuyu küstürmemek için gereksiz hamleler yaparlarsa seneye wade giderse ne olacak ?

sabonis dedi ki...

Dediğin gibi hakikaten çok saçma. Gerçi takasta kimleri göndereceklerini de bilmiyoruz henüz. 4-5 pozisyonunu oynayacak en az 4 adamları olacak.
Bence bu oyunculardan sadece 1'ini alacaklardır zaten, bu Boozer olursa Haslem yolcu olabilir takasta.
Sadece Boozer'ı almalrı en mantıklısı olacaktır. Hem Wade'i mutlu ederler hem de gelecek sene zaten Boozer'ın kontratı bitecek. Bu sayede gelecek yaz sezonunda rahat edecekler.