BIY AD

12 Temmuz 2009 Pazar

Köpekbalığı saldırısı diye birşey yoktur !!!

"Nasıl yani?" diyorsunuz değil mi? Bilgisayarımda temizlik yaparken rastladım, zamanında hoşuma gitmiş kaydetmişim.
Durun sözü deli ve şeker çocuk Gilbert Arenas'a bırakayım. 2 sene önce blog'una yazdığı 3-5 satır:

"Biliyorum bunu okuduğunuzda surat ifadeniz değişti. Açıklayayım, köpekbalığı saldırısı televizyonda gözüken ve insanların tanımladığı gibi birşey değil.

Biz insanız. Karada yaşarız.
Köpekbalıkları ise suda yaşarlar.

Yani eğer suda yüzüyorsanız ve bir köpekbalığı sizi ısırırsa bu sınırları ihlal etmektir. Onların alanına müdahale ediyorsunuz. Bu bir köpekbalığı saldırısı değildir.

Evde koltuğunuzda yayılıp kafanızı dinlediğiniz bir anda, bir köpekbalığı gelip sizi ısırdığı zaman, işte bu bir köpekbalığı saldırısıdır. Ama denizde yüzüp, iyi vakit geçirme derdindeyseniz, onların alanını istila ediyorsunuzdur."


Bu yaz çalışmalarını Chicago'da özel bir antrenör eşliğinde yapacak olan Arenas'ın, gelecek sezon parkelere sağlıklı ve eskisi gibi dönmesini umuyorum.

5 FARKLI FIKIR:

erbo dedi ki...

arenas adam adam :)

Seko dedi ki...

Adam Arenasss...

Ürpertici yazı olmuş.:D

sabonis dedi ki...

adam gibi adam ama biraz da deli Arenas. Artest gibi korkutucu bir deli değil ama sempatik deli =)

Adsız dedi ki...

valla adamlığını bilmem de bu sezonda sakatlık yaşarsa o kontratla tarihin en büyük kazıklarından birini yadirmiş olur washington'a. 2 sezondur doğru düzgün oynamadı artık zamanı geldi, sağlıklı bir aranas'la doğuda ilk dört yarışına girebilir washington.

Pervasız Gömlek dedi ki...

Washington Butler-Jamison birlikteliğiyle dahi play-off kovalarken gerçek bir Arenas ile nerelere gelirdi bence kaybettikleri paralardan çok daha büyük olabilirdi.. 2 Yıldır boşa giden paralar için zaten geçtiğimiz yılın ortasında bir ayaklanma yaşanmıştı. Bakalım bu sezon neler yapacak Gilbert Arenas..