BIY AD

27 Nisan 2010 Salı

26 Nisan Playoff Programı

27 Nisan Salı 03:00 (NBA TV) / Orlando Magic - Charlotte Bobcats
27 Nisan Salı 03:30 / Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks
27 Nisan Salı 05:30 / Portland Trail Blazers - Phoenix Suns


İnatla Bobcats'den bir galibiyet bekliyorum. Haydi S-Jax ve Brown bir galibiyet hediye edin bana... Dwight Howard kendi kendisini müthiş savunuyor. Takım arkadaşları da zaten "Bay Faul" tadında bir lakap takmışlar ona. Bobcats hücumu tamamen Stephen Jackson'ın yaratıcılığına baktığı için Magic, Howard'a ihtiyaç duymuyor bile. Serinin 4-2 biteceğini düşünüyordum bir de sözde. Bu gece biter herhalde.

Bucks bir önceki maçtaki gibi şut atabilir mi? Atsa bile Salmons yine durdurulmaz bir şekilde oynayabilir mi? Oynasa bile Jennings takımı öyle sakin ve doğru yönetebilir mi? Yönetse bile Hawks yine uyur mu? Uyusa bile... Anladınız işte zor Bucks'ın işi yine. Normal şartlarda, deplasman özürlülüğü ve konsantrasyon problemine rağmen Hawks kazanmalı diye düşünüyorum.

Portland'ın seriyi geçme ihtimali hiç de azımsanmayacak bir seviyeye çıktı Roy'un dönmesiyle. Gerçi ben hala 8 günde diz ameliyatından dönmenin ne kadar sağlıklı bir karar olduğunu sorguluyorum. Daha önce dediğim gibi Jazz-Nuggets serisi ile beraber en az izlediğim seri bu, o yüzden sağlıklı yorum yapmam zor.

1 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

söylemesi garip ama roy olmasa daha iyi mi ne portland için. bir kere adam sakat. onu oyuna sokmak için ekstra gayret sarf etmek gerekecek. istikrarlı olması da zor oyun içinde. alacağı dakikalar da kısıtlı olacak. evet içeride iyiydi, taraftar gaz ageldi ve maç bir şekilde kazanıldı. ama bugün roy +25 dakika oynarsa phoenix maçı 7 sayının üzerinde kazanır gibime geliyor :)