BIY AD

28 Nisan 2010 Çarşamba

LeBron'un Dirseği - 2


Link

Dün gece, Bulls - Cavs serisinin 4. maçında LeBron'un dirseği ağrıdığı için soyunma odasına gittiğine ve buna rağmen maçta harika şut attığına değinmiştim. Dün gece de bu yüzden maçın sonunda bir serbest atışı sol elle kullandı. Ama benim anlamadığım şey madem dirseğin o kadar ağrıyor neden taktik faul sırasında neden topu 2 saniye boyunca elinde tutuyorsun? Bazen LeBron James ile ilgili "Neden bir Michael Jordan kadar saygı göremeyecek insanlardan?" şeklinde eleştiri yazıları çıkıyor medyada, rakiplerine ve oyuna olan saygısının seviyesi de bir numaralı konu oluyor. Örneğin ligin son 5 maçında oynamaması da çokça eleştirildi LeBron ve bu tarz hareketlerde bulundukça, o yazılara daha çok malzeme veriyor maalesef... İlkini sağıyla atıp sokmasının hemen ardından solunu kullanması pek de hoş durmuyor. 40 saniye önce de yine sağıyla 2'de iki attığını hatırlatayım.

Ayrıca hayır bu olay Nowitzki'nin oyuna dönme ihtimali için sol eliyle serbest atışları atıp soyunma odasına gitmesiyle bir değil haliyle...

Neyse MR ve röntgen çektirmiş pazartesi günü ama birşey çıkmamış. "Ne olduğunu bilmiyorum bu yüzden rahatsız ediyor ama Clevelandlılar'ın içi rahat olabilir önemli birşey olduğunu zannetmiyorum" demiş LeBron. Bugün bir daha bakılacakmış durumuna. İyileşsin de Celtics'e karşı güzel bir seri izleyelim yazacaktım alışkanlık gereği ama Celtics'in durumuna bakınca aslında LeBron sakat sakat oynarsa ancak iyi bir seri olur gibi duruyor.

9 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

helal, yine kötüleyecek bi şeyler bulmuşsun. sağ dirseği ağrıyor diye sol eliyle şut attı ya, ne kadar yerin dibine soksak azdır.

Adsız dedi ki...

kolum kopacak bakın ona rağmen oynuyorum diye naralar atıp medyanın gözüne sokmanın en güzel yolunu bulmuş

r7bertpires dedi ki...

bence noah'la olan atışması yüzünden bulls'la dalga geçmek için böyle bir şey yaptı. çok gereksiz bi hareket. bi cavs taraftarı olarak böyle düşünüyorum. iki gün önce aynı dirsekle orta sahadan üçlük atmış olması böyle düşünmeye itiyor beni.

Adsız dedi ki...

@adsız 23:10

papa new york'a gitmiş daha uçaktan iner inmez zıpır muhabirin biri "New York'daki genelev hakkında ne düşünüyorsunuz?" diye sormuş Papa'da fena halde şaşırmış haliyle ve o şakınlıkla "New York'da genelev var mı ki?" diye karşılık vermiş.

Ertesi gün gastelerin mançeti "Papa New York'a iner inmez geneli sordu!" olmuş.

Sabonis'in durumunda ise Lebron denizin üstünde yürümeyi başarsa konyaliportlandlilar'da göreceğimiz başlık "Lebron yüzme bilmiyor" olur herhalde. :)

...S.f.R... dedi ki...

Ya neden takıyorsun abicim Lebron'a bu kadar gerçekten anlamıyorum adam demek ki daha önce kendini iyi hissediyordu sağ eliyle attı o atışta çok rahatsız oldu ki sol la attı bunda büyütülecek, antipatik gösterilecek ne var ki?

Adsız dedi ki...

adamın taktığı bişey yok. lebron şımarıklık yapıyor herzaman ki gibi adamda yazmış. işinize gelmiyorsa başka blog takip edin, size mi soracaktı ne yazacağını

Adsız dedi ki...

uzun süredir takip ediyorum bu blogu ve bu yazdığım ilk yorum.lebron ilk serbest atıstan sonra bi ağrı hissedip 2.yi solla atmış olabilir.bu gayet normal ve sabonisin de lebrona karş bi antipatisi olsuğu su götürmez bi gerçek.lebron ne yapsa eleştiricek bişeyler bulabiliyor.ayrıca benim üstümdeki adsız yorumunu da sabonis yazmış olabilir:P

sabonis dedi ki...

@adsız 18.01:

saçma sapan iddiana cevap vermek işçin yayınladım yorumunu. beğenmiyorsanız gidin diye yazacak olsam kendi nickimle yazarım. lebron yaptıklarıyla antipati topluyor sadece. nba'e geldiğinde anında başlamadı bu antipati millette. lebron'un yaptıklarıyla başladı. biraz rakibine ve basketbola karşı saygısı olsun, kendini beğenmişlikten kurtulsun o zaman bambaşka bir oyuncu izleriz.

Unknown dedi ki...

Bu tartismanin temelinde lj'in antipatik olup olmadigina tam karar verememis olmamiz yatiyor.

Gun gectikce daha fazla insan antipatik buluyor bence. Her lakers macinda kobinin parmagindan bahsedilmesi bu son harektini tetiklemis olabilir. Nitekim serbest atis butun spor bultenlerine girdi yani biraz amacina ulasti.

Bu kadar pohpohlanan bir oyuncunun biraz simarmasida normal. En son 23 butun NBA de emekli edilsin aciklamasida pek hos degildi.

Bi macta 55 sayi atti diye havalara giren caylakla karsilastirilinca 7 senede ole amam aman bir simarikligida yok sayilir.

Bide bakalim ozellikle elde kupa, parmakta yuzuk olunca ne olacak? Gozu kapali serbest atis deneyecek mi?