BIY AD

30 Nisan 2010 Cuma

Popovich'in Yeni Filosu

Bu sabah oynanan Mavericks - Spurs maçının ikinci çeyreğinde alınan bir mola sırasında Popovich oyuncularına "Serbest atış kaçıran bana yeni bir araba alır" dedi. Bu molanın bir dakika sonrasında Parker "Ulan şimdi araba mı alacağız adama?" diye düşünürken 2'de 0 attı, ayrıca Popovich'in o sözünden sonra toplamda 8 serbest atış kaçırdı Spurs. Eh yukarıdaki arabaları da Popovich haketti...

Maç boyunca 19/31 isabetle faul atan Spurs (Duncan 1/7), Mavs'in farkı kapamasına, hatta 10 saniyeliğine öne geçmesine engel olamadı. Zaten Mavs ile de ilgili dikkat çekici bir istatistik bindi ekrana, bu sezon 10 sayı ve üzeri farklardan geriden gelerek tam 18 maç kazanmışlar. Çok ciddi bir rakam... Ancak Spurs maçı kritik yerlerde George Hill ve Parker'ın orta-uzak mesafeli şutlarda buldukları isabetlerle kazandı ve 4-2'lik skorla konferans yarı finaline çıktı. Suns ile eşleştiler. Daha tabii birçok detay var maçta ama benim yazacak vaktim yok, Yusuf maç yazısında değinecektir bunlara.

8 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Blazers ile eslesti yazmissin.

Adsız dedi ki...

keşke blazersla eşleşseydi ama suns çıktı :D

salmiakgeist dedi ki...

Hocam gönlünde Blazers ile eşleşmeleri geçiyordu heralde ama malesef Suns ile eşleşti Spurs :)

r7bertpires dedi ki...

saydım arkada 7 araba var :P

bu sene izlediğim en zevkli play off maçlarından biriydi. yalnız lebron'un kollanmasından bahsediyordun sabonis. ama duncan'a nasıl bir saygı duyuyorsa artık hakemler, dünkü maçı sadece 1 faulle tamamlaması tek kelimeyle inanılmaz. ağzım açık izledim, superstar kollanmasında son noktaydı hakemlerin duncan'a karşı olan tutumu. sonuçta spurs hakederek kazandı ve yine alırdı maçı ama bariz bir şekilde duncan'ı kayırdı hakemler. maçın tekrarını izleyecek olanlar özellikle dirk'ü tuttuğu dönemde duncan'a dikkat etsin, dövdü resmen adamı.

Mclaren dedi ki...

http://mclarenbar.blogspot.com/2010/04/dallastan-sezon-finali.html

Spurs-Mavs 6. maç

Adsız dedi ki...

SAS(Stern Assists Antonio) bir kez daha sahnedeki yerini aldı. Şu eşleşmede Dallas yerinde Beşiktaş olsaydı Çarşı çoktan NBA başkanlığı binasının bahçesini kazmıştı.

Adsız dedi ki...

r7bertpires'in dediği gibi özellikle nowitzki savunmasında duncan'ın yaptığı savunmaya faul çalınmaması çok ilginç. hele ilk çeyrekte bir pozisyonda 2 tane faul yaptı üst üste ikisi de çalınmadı. neyse ben spurs'un geçeceğini tahmin ediyordum, beklediğim gibi oldu.

Unknown dedi ki...

Sadece savvunmadaki fauller olsa yine iyi.Dırk e çalınan 2 faul bence hatalıydı ayrıca duncan ın tamamladığ bir tip var ki dillere destan.Hakemlerin görmemesi imkansızdı bence o poziyonu..
Biraz ev sahibi avantajı aşırıya kaçtı bu maçta..