BIY AD

24 Ocak 2011 Pazartesi

24 Ocak Programı

25 Ocak Salı 02:00 / Cleveland Cavaliers - New Jersey Nets
25 Ocak Salı 02:00 / Detroit Pistons - Orlando Magic
25 Ocak Salı 02:00 / Phoenix Suns - Philadelphia 76'ers
25 Ocak Salı 02:00 / Memphis Grizzlies - Toronto Raptors
25 Ocak Salı 02:30 / Washington Wizards - New York Knicks
25 Ocak Salı 03:00 / Milwaukee Bucks - Chicago Bulls
25 Ocak Salı 03:00 / Houston Rockets - Minnesota Timberwolves
25 Ocak Salı 03:00 (NBA TV) / Oklahoma City Thunder - New Orleans Hornets
25 Ocak Salı 05:00 / Sacramento Kings - Portland Trail Blazers
25 Ocak Salı 05:30 / San Antonio Spurs - Golden State Warriors

10 maçın oynanacağı Pazartesi gecesinde müthiş bir ivme yakalayan Hornets'la Thunder'ın karşılaşacağı maç canlı yayınlanacak. İlginç bir detay olarak bu maçın Ocak ayı içerisinde yayınlanan 6. Thunder maçı olduğunu söylemek istiyorum. Takımda milli oyuncumuz bulunmamasına karşın bu kadar maçlarının yayınlanması heralde oynadıkları keyif veren basketboldan olsa gerek. 30 Ocak'ta yayınlanacak son maçları ile Ocak ayını 7 canlı yayınla kapatmış olacaklar. Şubat ayında NTVSPOR'da yayınlanacak ilk maç yine onların Suns'la karşılaşacağı mücadele olacak.

Bunun dışında bugünün yine yeniden bir Türk Gecesi olduğunu söylemekte fayda var zira milli oyuncularımız Ersan İlyasova ve Ömer Aşık'ın takımları karşı karşıya geliyor. 02:00'de başlayacak maçta ise ligin en kötü ekipleri Nets ve Cavs'in mücadele edecek. İlginç bir şekilde zevkli geçebilceğini düşünüyorum. Ayrıca lider de bugün ORACLE Arena'da galibiyet kovalayacak. Monta Ellis'in akılalmaz hücum gücünün zaman zaman aksayan Spurs savunmasına karşı neler yapabileceği merak konusu. Keyifli bir gece dilerim.

2 FARKLI FIKIR:

pippenr dedi ki...

oklahoma ahtapot gibi takım.hornets i hacamat eder.Ariza hurdaya çıkar bu maçta.chris paul de maçın sonunu getirebilir umarım.

Penny dedi ki...

Maçı ne yazık ki izleyemeyeceğim.NBA TV gibi büyük bir eksik ve kotalı internetim ile rahat rahat uyurum umarım.Koyu bir NOH taraftarı olarak savunmamız ile Durant ve çetesini durduracağımızı düşünüyorum.Temennimiz Westbrook'un atletikliği ile CP3'i yıpratmaması,Ibaka'nın da kötü bir gün de olmasını diliyoruz.Güzel maç olucağa benziyor,hayde bre