BIY AD

24 Ocak 2011 Pazartesi

NBA'de Bugün - 23.01.2011

Pacers 107 - Nuggets 121
NBA'de tek maç vardı dün gece. Batı'da sıralamada kendini sağlama alabilmek için galibiyete ihtiyacı olan Denver ile son günlerin formsuz takımı olan ve Doğu'da yerini kaybeden Pacers karşılaştı. Ayrıca Denver'ın bu maç için küçük bir hesabı vardı. Doğu yakasında oynanan maçta Pacers üçüncü çeyrek tam 54 sayı bularak ve yalnızca bir şut kaçırarak rakibini dize getirmişti. Bu sefer farklı bir üçüncü çeyrek performansı izledik maç içinde. Bu sefer takım halinde değil tek kişilik olan bir resital vardı: Carmelo Anthony...

İkinci çeyrekle beraber hücumda ritmini bulan Denver skorda önde olan Pacers'ı yakalayıp öne fırladı. Maça 0/6 ile çok kötü başlayan Melo hiç çekinmeden şut denemelerine devam etti ve maçı 14/27 isabetle tamamladı. Üçüncü çeyrek boyunca eli çok sıcak olan ve 23 sayı üreten Melo üçlükleriyle maça damga vurdu. Aynı zamanda 6 üçlük isabetiyle kariyer rekorunu da kırmış oldu Melo. Takas söylentilerinin çıktığı ilk günlerde formsuz ve isteksiz oyunuyla dikkat çeken Melo'nun son günlerdeki performansı eski Melo'yu hatırlatmayı başladı. Denver'da ayrıca Nene pota altında oldukça etkili oldu ve 15 sayı-10 ribaund-4 top çalma ile maçı tamamladı. Boyalı alan sayılarında Denver'ın rakibini ikiye katladığını da belirtelim.

Bir tarafta takımın en etkili oyuncusu Melo skorer performansı ile etkili olurken, Pacers cephesinde ise Granger yalnızca 2/10 isabetle kaldı ve 8 sayı üreterek yenilgiye engel olamadı. Takımın en etkili ismi 27 sayı-10 ribaund ile oynayan ve bitiriciliği ile dikkat çeken Hansbrough oldu. Pacers'ta benchten gelen çaylak isim Paul George 17 sayıyla kariyer rekorunu kırdı ayrıca. Pacers bu maçla beraber üst üste beşinci yenilgisini aldı ve Doğu'da 10. sıraya kadar geriledi.

0 FARKLI FIKIR: