BIY AD

28 Ocak 2011 Cuma

Mayo 10 Maç Cezalı

Memphis'in genç guardı O.J. Mayo yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 10 maçlık ceza aldı. Mayo yaptığı açıklamada kullandığı ilacın kas güçlendirici etkisinin olduğunu bildiğini ancak doping kapsamında değerlendirildiğini bilmediğini söylemiş. İyi niyetle düşünüp kendisine inansak bile henüz kumar skandalı unutulmadan bu olayın yaşanması kötü oldu. Hatırlarsanız draft senesinde sorunlu bir genç olduğuna dair söylentiler vardı ancak bu iddiaları doğrular nitelikte pek bir haberine rast gelmemiştik geçen zaman zarfında. Son bir kaç ay içerisindeyse durum biraz tersine döndü. Beklentileri parkede karşılayamaması bir yana adının üst üste saçma sapan olaylara karışmasıyla son günlerde ismi yeniden takas senaryolarını süslemeye başladı.

Memphis cephesine dönecek olursak, şutör guard pozisyondaki oyunculardan ne Young ne de Allen'ın dış şut tehdidi var. Haliyle takımın hücum çeşitliliği azalacak gibi görünüyor. Zaten rotasyondan sınırlı katkı alabiliyorlardı şimdi iyice bocalama olasılıkları yüksek. En azından Henry dönmüş olsaydı Mayo'nun eksikliğini minimum seviyede hissederlerdi. Ama işin bir de diğer yönü var, o da yukarıdaki saydığım isimlerin Mayo'dan daha iyi savunmacı oldukları gerçeği. Henüz dün oynadıkları Nets maçında izlediğim için rahatlıkla söyleyebiliyorum, bu iki isim de takım savunmasına önemli katkılar yapıyor. İzleyip göreceğiz takımın gidişatını.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

bu sene başına gelmedik kalmadı mayonun.
1-2 hafta önce tony allen la kavga olayından sonra da babası cinayet iddiasıyla gözaltına alınmıştı.
3 aylık bir zaman zarfında hem takımdaki ilk beş yerini kaybetti,hem tony allen dan sopa yedi,hem babası hapse girdi şimdide bu.
umarım kısa zamanda kendini toplar.

Adsız dedi ki...

yeni kobe bryant diyolardı yeni michael beasyler oldu