BIY AD

29 Ocak 2011 Cumartesi

Hamilton'a İki Talip

Kaan yazmıştı Detroit'te olanları. Kuester yaklaşık 10 maçtır Hamilton'ı oynatmıyor ve hem Hamilton hem de Detroit seyircisi bu durumdan hiç memnun değil. Bununla birlikte Kuester da oldukça eleştiriliyor. Koç Hamilton'la konuşmak istediğini belirtmişti ancak öyle bir konuşma ya olmadı ya da basına yansımadı. Ancak son haberler Hamilton'ın büyük ihtimalle takımdan ayrılacağını gösteriyor. Hatta söz konusu haberler oldukça ilginç. Detroit yönetiminin Hamilton'ın kontratını satın alarak (buy-out) serbest bırakacağı konuşuluyor. Hamilton'ın bu sezondan sonra 2 senelik daha kontratı var ve anlaşılan Detroit Hamilton'ı artık kadroda düşünmüyor. Ancak benim anlayamadığım hem ben Gordon'ın hem de Hamilton'ın takas değeri varken Detroit niye bu oyunculardan birini takasta kullanarak bir uzun oyuncu almadı? Kaman gibi mesela.

Tabii bu haberlerden sonra Hamilton'ın talipleri de çıkmaya başladı. Sonuç olarak Hamilton her şampiyonluk adayının isteyebileceği, playoff ortamını iyi bilen, hücum sıkıştığında skor üretebilecek, birebir savunmada iyi olmasa da takım savunmasında sırıtmayan bir isim. Hamilton için adı geçen iki takım ise Celtics ve Mavericks. Celtics 2-3 numara pozisyonlarını yedekleme konusunda sıkıntılı ve Hamilton bu görev için biçilmiş kaftan bence. Mavericks ise 3 numara arayışında ancak Hamilton-Stevenson 2-3 numara rotasyonunda ilk beş çıkıp faydalı olabilir. Ancak bu bahsettiğim iki takımın da talip olması durumunda Celtics şampiyonluğa daha yakın olması sabebiyle daha avantajlı olacaktır.

3 FARKLI FIKIR:

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Açık olan yere cuk diye oturan takaslara bayılıyorum.

bigben dedi ki...

NJ Nets ile Troy Murphy, LA Clippers ile C. Kaman, Dallas ile C. Butler, Philadelphia ile Igoudala takası mümkün iken satın almak nereden çıktı. Ligin en sağlam takımını 3 sene de mahvettiler. Soğuttular bizi takımdan. Timberwolves'u mu takip etsek? =)

Adsız dedi ki...

eğer celtics rip'i alırsa doğudan güle oynaya finale çıkar, finalde karşısındaki takımdan daha iyi durumda olur.eğer yanına nate'i bench'e gömecek bir guard alırlarsa (çin liginden falan) finalde karşısına kim gelirse gelsin süpürür.