BIY AD

27 Ocak 2011 Perşembe

Küçük Detaylar-11 (Geceye Durant Damgası)

Bu sabaha karşı oynanan Thunder-Timberwolves maçında 47 sayı- 18 ribaund yapan Kevin Durant kariyer rekorunu sayı kategorisinde egale edip, ribaund kategorisinde kırdı. Çok uzun bir kariyeri olmasa da lige katıldığından beri istikrarlı olarak skor üretiyor ve iki sezondur zaten 30 civarında bir ortalamayla oynuyordu kendisi. Rakip de ligin en kötü savunma yapan ve en hızlı tempoda oynayan takımlarından biri olduğu için olağan performansının üzerine çıkmasını normal karşılayarak attığı sayıyı çok etkileyici bulmayabiliriz. Ama karşında Kevin Love, takımında Ibaka varken 18 ribaund nedir, dahası bu iki başarıyı tek maça sığrdırmak..?

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

durant gerçekten çok yetenekli bir skorer ve iyi bir ribauntçu. ama pas verme özelliğini geliştiremediği sürece benim gözümde lebron veya kobe seviyesine gelemeyecek hiçbir zaman. eğer takımını bir üst seviyeye taşımak istiyorsa playofflarda sert savunmalarıni double-teamların yapıldığı zaman arkadaşlarına pozisyon hazrlamayı öğrenmesi gerek bence. çoğu maçda bir iki assistten fazlası yapmıyor , assist ortalamasını 4.5 civarına çekmesi lazım.

calvin dedi ki...

muhtemelen zamanla ikili sıkıştırmaları aşmayı öğrenicektir takım daha iyi şut atmaya başladıkça zira westbrook, sefolosha ve green güvenilir şutörler değil. zaten westbrookun olduğu takımda 4-5 asisti set hücumlarıyla bulmak kolay değil.

Era dedi ki...

@ Adsiz

Pas yetenegi ile asist sezgisi farklidir, o seviyesine cikamaz dediginiz lebron'da hic olmayan, kobe nin ise sonradan kazandigi bir ozellik. Durant cok genc ve emin ellerde, calismayi seven bu kadar yetenekli bir genc zamanla ogrenicektir. Hicbir zaman kukoc gibi bir oyun tarzi olmayacak ama haklisin assist sezgisini gelistirip asist seviyesini 5 ve ustune cikardiginda gercek bir allstar olacak.