BIY AD

28 Ocak 2011 Cuma

28 Ocak Programı

29 Ocak Cumartesi 02:00 / New Jersey Nets - Indiana Pacers
29 Ocak Cumartesi 02:00 / Memphis Grizzlies - Philadelphia 76'ers
29 Ocak Cumartesi 02:00 / Milwaukee Bucks - Toronto Raptors
29 Ocak Cumartesi 02:30 / New York Knicks - Atlanta Hawks
29 Ocak Cumartesi 02:30 / Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers
29 Ocak Cumartesi 02:30 (NBA TV) / Detroit Pistons - Miami Heat
29 Ocak Cumartesi 03:00 (NTV) / Orlando Magic - Chicago Bulls
29 Ocak Cumartesi 03:00 / Washington Wizards - Oklahoma City Thunder
29 Ocak Cumartesi 04:00 / Minnesota Timberwolves - Utah Jazz
29 Ocak Cumartesi 05:30 / Boston Celtics - Phoenix Suns
29 Ocak Cumartesi 05:30 / Charlotte Bobcats - Golden State Warriors
29 Ocak Cumartesi 05:30 / Sacramento Kings - Los Angeles Lakers

Televizyondan yayınlanacak karşılaşmalar çakışıyor olsa da Magic-Bulls maçını alarak güzel iş çıkarmış NTV. Ev sahibi ekibin yüzü parkede gülüyor belki ama sakatlıktan çekmeye de devam ediyorlar. Boozer döndü, bu kez de Rose'un hastalığı çıktı. Zeminde sorun var da o yüzden mi sakatlanıyor yoksa bu oyuncular? Bu arada Rose'un oynaması bekleniyor, umarım bir aksilik olmaz. Hani sakatlara rağmen iyi gidiyorlar diyorduk da o kadar da değil, tutunamazlar Magic'e karşı onun yokluğunda. Cavaliers bir süredir kolay bir lokma gibi görünüyor ama diğer taraftan bakarsak rakiplerinde psikolojik bir baskı oluşuyordur. Sonuçta yaklaşık 20 maçtır kaybeden bir takımın sizi yenerek bu seriye son verme ihtimali tüyler ürpertici. Suns'a konuk olacak Celtics'te Paul Pierce'ın oynaması şüpheli. Nash-Rondo ikilisinden toplam 50 asist bekliyorum. Altında kalırlarsa aşk olsun. Aynı saatte başlayacak diğer maçın ilk çeyreğini izleyip sonra bu maça geçebilirsiniz aslında, zira 5 dakikalık işi var Kings'in Lakers karşısında. Al Jefferson ise eski takımının yeni yıldızına karşı mücadele verecek. Acaba kıskanıyor mudur yerine geçen Love'ın performansını? Şut atarken falan adamın altına girmesin sakın? Gözüm üzerinde olacak!

4 FARKLI FIKIR:

Cem dedi ki...

ORL-CHI maçı kesin yayınlanıyo mu? NTV'nin sitesinde o saatler boş gözüküyo.

ESKENES dedi ki...

Evet Cem eğer bir son dakika sürprizi olmazsa halen programda görünüyor maç. NTV'nin sitesi o konularda pek bir vasat maalesef.

Adsız dedi ki...

ya beyler hangi maçların ntv, ntvspor ve nbatv de yayınlanacağını nerden öğreniyorsunuz? hergün buraya bakmam gerekiyor ve bazen geç saatlerde koyduğunuz için sorun oluşabiliyor. biri yardım ederse çok sevinirim.

motörkafa dedi ki...

@Adsız

http://www.ntvspor.net/haber/diger-sporlar/23464/ntv-sporda-haftanin-canli-yayinlari maç yayınlarını buradan öğrenebilirsin.