BIY AD

29 Ocak 2011 Cumartesi

Çıkışta Bekle Sen...

Yukarıdaki fotoğraf dün gece oynanan Celtics-Suns maçından hemen sonra çekilmiş. Dikkat ettiyseniz Frye'ın dolabında bir çift boks eldiveni asılı. Eldivenler Frye'a ait değilmiş, Jared Dudley muziplik olsun diye koymuş. Benim de başka işim gücüm yok gibi kafama takıldı, "Acaba bire birde hangisi indirir?" diye düşündüm. Garnett daha kilolu, daha hırslı. Baskette savunması fena olmadığına göre iyi guard da alır muhtemelen. Frye'ın avantajları ise ayak çabukluğu ve gençliği. Eğer söz konusu trash talk olsaydı Garnett'i favori gösterirdim ama kavgada bugüne kadar kendisi hep kaçan taraf olduğu için, pek şans tanımıyorum. Hele ki maçın uzaması halinde Frye çok net döver gibi geliyor.

11 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

garnett daha kaslı ve zenci..oyhş..

Adsız dedi ki...

@1 daha mı zenci ? :D:D

Adsız dedi ki...

@1
sesli güldüm haha

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Frye süt beyazı.

anial dedi ki...

arkadaş ne garnett nefretiymiş sabah okuyorum garnett akşam okuyorum garnett.

HotSauce21 dedi ki...

garnett hangi kavgadan kaçmış cidden merak ettim, bi video koysana

ESKENES dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=FASClJTnJ4I
Videonun sonlarına doğru Aldridge, McDyess olayları falan var.

Adsız dedi ki...

Bu blogdaki Garnett antipatisinin can sıkıcı boyutlar almaya başladığının umarım farkındasınızdır. Garnett gibi bi insanın çok fazla seveni (misal ben, sevmeyi bırak basketbol tarihinde en sevdiğim 2. adamdır) olduğunu da bilmemenize imkan yok. eee? nedir bu sürekli Garnett'e giydirme olayı?

HotSauce21 dedi ki...

videoyu anca izledimde tamamen burdaki kg nefretinin aynısıyla yapılmış saçma bi video. istediğin yöne çekebileceğin videolar. kg kavgadan kaçıo mantığınıza dayanak gösterilebilecek tek durum sondaki mcdyess olayı ki olayı öle bi yazıosunuzki sanki adam arkasına bakmadan kaçıp gidio. kg'nin genelde yaptığı pssikolojik savaş ve rakibini tahrik edip çileden çıkarmaya çalışmak. size göre pislik,oyunu gerip çirkinleştiren diyebilirsiniz ama korkak demeniz hakkaten komik oluo. blog sizin tabiki taraflı olabilir ve buna göre yorum yazabilirsiniz ama temcit pilavı gibi aslında olmayan bi konuyu ısıtıp ısıtıp ortaya çıkartmaaya çıkartmaya çalışınca tenkit edilmektende kurtulamazsınız.

sabonis dedi ki...

Hotsauce sevdiğin oyuncuyla ilgili görüşlerin pozitif olabilir. Bu Garnett'in pislik yaptığını ve genelde kavga söz konusu olunca hemen sus pus olduğunu, geri çekildiğini değiştirmiyor maalesef. Sen topu at rakibine sonra gerisin geriye topukla. Böyle yakıştırmalar yapılır o zaman haliyle. Anthony Peeler'dan da dayak yemişliği var ayrıca =)

HotSauce21 dedi ki...

ne sizin ne bizim fikirlerimiz değişir kolay kolay. eyvallah