BIY AD

23 Ocak 2011 Pazar

Dakika Başına 1 Sayı

Sene başından beri çok takip etmiyordum Hawks'ı. Bana pek heyecan vermiyorlar. Isolation hücum ve durağanlık muhtemelen bunun sebebi. Dün geceki rezaleti de es geçmiştim haliyle ama skoru görünce merak edip baktım nasıl yemişler bu kadar farkı diye. Merakımı giderdim ve sanıyorum bir süre daha izlemeyeceğim maçlarını. Karşılaşmayı kaçıranlar için kısaca anlatayım: İlk çeyrek boyunca iki takım da hücumda verimli, kalan kısımda Hornets atmaya devam ediyor, Hawks ise çember dövüyor ve son yarım saatte yalnızca 30 sayı bulabiliyor. Hawks'ın takım olarak ruhsuz olduğunu söyleyemem, haklarını yemeyeyim mücadele etmişler ama olmamış. Esas ümit kırıcı olan da bu zaten, güçlerinin yetmemesi. Geçtiğimiz sezonu kapattıkları seriyi hatırlayın, sonra bu maçı izleyin ve becerebiliyorsanız Hawks adına ümitli olun... Mümkün değil.

Hornets'ın formda olması, Horford'ın yokluğu kabul ama bu farkın bahanesi olmaz. Larry Drew ile yakaladıkları kimya ve sağladıkları güven bir maçla uçup gitti. Niye mi, çünkü tepeye oynayan bir takım 60 sayı atamaz, şampiyonluk hedefleyen bir takım mücadele etmesine rağmen içerde 40 sayı fark yiyemez. Hayal edebiliyor musunuz Celtics'in, Lakers'ın, Spurs'un bu duruma düştüğünü?

NOT: Can bilgilendirdi, Atlanta'nın 1968'den beri en az sayı attığı maç da bu olmuş.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Iyi de bu nasil birsey olmus yahu? Bu yazidan cikana gore Lakers'in bu sene hic bir halt yapamamasi lazim zira onlarda bucks'dan 19 sayi yediler. Heat'den 16 sayi yediler.

Bu 40 sayilik fark kesinlikle bir veri olamaz.

Adsız dedi ki...

Dostum spurs bu gece hornetse sadece 72 sayı atıp 26 sayı fark yedi.Bence burda atlantayı yermek değil,hornets savunmasını övmek gerekiyor.

ESKENES dedi ki...

19 sayılık fark ile 40 sayılık farkı bir tutuyorsanız ve doğuda zirveyi hedefleyen bir takımın evinde yediği bu farktan dolayı yerilmesine karşı çıkıyorsanız saygı duyuyorum ama size katılmıyorum.

Adsız dedi ki...

Bucks dogu'da tepeye mi oynuyor da haberimiz yok? Yapma Eskenes dupeduz sacma sapan bir yazi olmus. Bir mac ile sen, bir sezon da olacaklara karar veriyorsun.
Al Spurs gitti 30 sayi fark yedi Hornets'den. Ne simdi onlarda tum sezon boyunca bisey yapamayacaklar? Ki hani deplasmandaydi falan deme Hornets seyircisini biliyoruz :))

Ayrica New Orleans-Atlanta denk takimlar 40 sayi fark bir tanesinin cok kotu gununde oldugunda olabilir. Ancak Bucks ile Lakers arasindaki kalite farkini ve aradaki 19 sayilik galibiyeti ustelik Staples Center'da kimse karsilastirmasin. Elma ile armut kadar farkli seyler.