BIY AD

5 Şubat 2011 Cumartesi

Bosh Görsün de Delikanlılık Öğrensin


Link

Bench'te oturuyor zaten, kafayı uzatması yeterli görmesi için... Efendim, hatırlayacaksınız iki hafta kadar önce Bulls-Heat maçında Ömer ortada kalan bir topa atlamıştı, Bosh da tam bu sırada o yöne doğru hamle yapınca dizi dönmüştü. Bunun üzerine sakatlığın verdiği sinirle "Hepimiz bu işten para kazanıyoruz, biraz daha dikkatli olmalıyız bu tarz pozisyonlarda" gibisinden açıklamalar yapmıştı. Şurada görebilirsiniz açıklamalarını ve Can'ın konuyla ilgili yorumunu. Çok değil aradan 2 hafta geçti...

Dün geceki Heat-Magic maçında o olaya çok benzer bir pozisyonda Hidayet küçük bir sakatlık geçirdi. Ribaund mücadelesine girmek isteyen Mike Miller takım arkadaşının ayağına takılınca Hidayet'in dizine ters bir şekilde düştü. Neyse ki sağ ayağı tam olarak yere basmıyordu da ucuz atlattı milli yıldız. Hani biraz hızlı atsa adımını diz falan kalmazdı büyük ihtimalle. Bir de adama kızıyorduk ayakları yavaşlamış diye. Ama esas değinmek istediğim pozisyonun sonunda Miller'ın centilmenliğine Hidayet'in tepkisi. Çok büyük bir sakatlığa ramak kalmasına rağmen gayet olgun davranıyor, helal olsun . Bizimki mi ağırbaşlı, Bosh mı işgüzar, yoksa her ikisi birden mi takdir sizin.

6 FARKLI FIKIR:

Fatih Çınar dedi ki...

Aradaki fark, Hidayet'ten özür dilenmesi, Ömer'in ise Bosh'un yüzüne bile bakmaması olabilir...

Helvacı helva dedi ki...

Türk üz ya kendi adamımızı karalayacağız dimi fatih pirim yapıyor nasılsa nobele falanda aday olursun şimdi

Adsız dedi ki...

Ömer nasıl özür dilemiyor? nasıl izliyorsunuz şu pozisyonları şaşırıyorum.

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Hep diyorum , bizdeki yabancı kompleksi yenir yutulur cinsten değil.

Era dedi ki...

Bosh kucuk ve nazik bir kiz cocugu, hidayet ise bir sporcu fark burada.

Eski Nba severler bilirler, sanirim 2003 playofflari idi Shaq cok dengesiz bir sekilde allen'in ustune dustu, iverson baya bi ezildi, ama oncelikle o kalkti, dengesiz dusen shaq'a da bir espiri yaparak "problem yok" mesajini vermisti.

Bosh aerobik yapmaya gitsin sabah hanimlarla.

Adsız dedi ki...

Herkezin derdi Boşh olmuş demekki zamanında iyi koymş