BIY AD

2 Şubat 2011 Çarşamba

Cavs Dereyi Geçti Sıra Denizde(!) - Kaldı 3

Biliyorum başlıktaki deyiş ters, özellikle öyle. Çünkü Cleveland Cavaliers'ın yenilgi serisi Miami maçıyla beraber 21'e çıktı ve ellerinde bulunan 24'lük rekora bir hayli yaklaştılar. Bu rekor iki sezona yayılmıştı, tek sezonda ise rekor 23 ile Vancouver ve Denver'da. Bu konuya zaten önceki Cavs post'unda değinmiştim. 16'dan 21'e giden yolda Cavs kaybetmesi son derece kolay olan maçlarda bizleri şaşırtmadı üst üste yenilgilerle... Ama şimdi rekor için kaybetmeleri o kadar da kolay olmayan maçlar var önlerinde. Bu gece Pacers ile başlayan seri, Grizzlies ve Blazers ile devam edecek. Üst üste 3 tane yenilgi alabilmek için zorlu rakipler bunlar.

Neyse ki Jim O'Brien kovuldu da Pacers oyuncuları kendilerine geldiler, takım bir silkindi kendine geldi. Yoksa Cavs kılpayı da olsa kazanabilirdi. Bugünkü maçta bir mağlubiyet beklediğimi söylemeliyim. Tek endişemiz maçın Cleveland'da oynanacak olması. Yine de Hibbert, Hansbrough gibi gençler O'Brien'ın gidişinden çok memnunlar, bu Cavs'in maçı kaybetmesi için yeterli sebep olabilir. Bakalım hep beraber sayıyoruz önümüzdeki üç Cavs maçını. Hepsini kaybetmeyi başarabilirlerse 24'e ulaşacaklar, ardından da Dallas ile NBA tarihine yeniden geçişin kutlamaları başlayabilir. Nazar değmesin inşallah.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Bu 3 maçlık dönemin son 2 maçıda rekorun sahiplerine ait.

Adsız dedi ki...

ya aslında hepsi süper oyuncu da takım lebron'un üzerine kurulmuştu ondan böyle oldu. takım lebron'un üzerine kurulmuş olmasa chicago'nun rekorunu bile kırarlardı.

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Bi de bloga Lakerslı diyenler var.