BIY AD

5 Şubat 2011 Cumartesi

Kendi Düşen Ağlamaz - Cavs Rekoru Egale Etti

Mağlubiyetlerini saydığımız Cavaliers, dün gece Grizzlies'e deplasmanda yenildi ve üst üste 23. mağlubiyetini almış oldu. Bu müthiş başarıda emeği geçen Zach Randolph'u kutluyorum buradan. İlk yarıyı Cavs önde kapamıştı ancak ikinci yarıda kendine gelen Zach sayesinde Memphis maçı kopardı. Cavs'in kritik yerlerde bulduğu boş dış atışlardan yararlanamaması da etkili oldu sonuçta.

LeBron'un üzerine doğru düzgün takım inşa edememişti Cavs. Bunun üzerine yıldız oyuncu gittikten sonra da takım sahibinden taraftarına herkes suçu onda bulmuştu. Böylesine rezil bir sezon geçiren kadroyu LeBron nerelere getirmişti halbuki. Evet Shaq ayrıldı, evet Varejao - Mowill sakat ama şu takımın ne kadar içler acısı bir durumda olduğunu görünce LeBron'a helal olsun demeden duramıyorum. Gilbert ne demişti? LeBron şampiyon olmadan önce Cavs şampiyon olacak... Valla gerçekleşmesi için LeBron, Wade-Bosh ile beraber şampiyonluk kazanamaması lazım kariyeri boyunca, ki 10 sene sonra Cavs düzgün bir takım kurup uzansın kupaya.

Neyse Gilbert takıladursun, bu gece NBA tarihine altın harflerle yazdırabilirler adlarını. Blazers'a yenilmeleri yeterli olacak "Tek sezonda ardı ardına 24 mağlubiyet alabilen tek takım" ünvanını almaları için. Heyecanla bekliyoruz.

6 FARKLI FIKIR:

Rasim Ozan Kütahyalı dedi ki...

yo yo yo sevgili dostum. yazının içeriğinin büyük bir kısmına katılsam da; "lebron'un üzerinde doğru düzgün takım inşaa edememişti Cavs" cümlesi çok yanlış. madem edememişti, nasıl nba 1. si oldu o takım. o takımın oldukça geniş bir kadrosu vardı. shaq ilgauskas varejao pivot, jamison powe hickson pf lebron moon sf, parker west sg, mo williams gibson pg. şu an hatırlayamadıklarım da vardır belki ama şu anki lakers'ın kadrosu bile bu kadar geniş değil belki.

sonuçta ligin en iyi oyuncularından biri gitti bu takımdan. kobe olmadan bir lakers, rose olmadan bir chicago, pierce olmadan bir boston, durant olmadan bir okc nası olursa clevland da öyle. ha tabi çok çok daha kötüsü ama kim beklemiyordu ki bu durumu?

Adsız dedi ki...

şu takımı rahat bırakın.takımın dinamosu olan iki süperstarımız da sakat.ne yani aynısı lakers'a olsa onlar maç kazanabilecekler mi?bu takımın şampiyon olacak potansiyeli var.üstümüzdeki ölü toprağı atabilirsek bu sene için bile playoff şansımız devam ediyor.kadroyu derinleştirecek 1-2 free agent ile önümüzdeki sene doğuda tepeye oynarız.

ankaralı clevelandlılar olarak bu taraflı yazılarınızdan ciddi rahatsızlık duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Adsız dedi ki...

Genç Ankaralı Clevelandlılar rahatsız :D

Murat Avcı dedi ki...

Cleveland'lıyız çekeriz ceha,, Lebron başkan bizi yanlız bırakmaaa la la la la la la :)

Adam haklı Lebron üzerine takım kuramadılar. Shaq bitmiş, sezonun yarısı sakat. Mo Will vasat bi pg. Jamison'da çok geç katıldı.. Genç ve dinamik bir center ve daha iyi bir pg ile şampiyonluğu kazanabilirlerdi.

Deniz dedi ki...

lebron'dan önce şampiyon olacağız açıklaması bence düşünceli bir açıklama. bu sene cavs zaten ligin dibinde yer alacak. draftlara birinci sıradan girerler muhtemelen. iyi bir oyuncu seçerler. seneye de ligin dibinde yer alırlar. o ara boston, lakers miami'nin ayağını kaydırabilirse 2-3 sene cavs tekrar iddialı bir takım olabilir. bence takım sahibi böyle küçük hesaplar yaparak söyledi o sözü.

Adsız dedi ki...

playoff mu yapıcak cavs puhahaa buna gülerim işte takımın 2 süperstarımı sakat puahaha bunada gülerim işte kim o süperstar mo willaims mı gülüyorum hala adsız kardeş......