BIY AD

2 Şubat 2011 Çarşamba

Küçük Detaylar - 14 (Kobe'den 5000. Asist)

Kobe dün gece Rockets-Lakers maçında kariyerinin 5000. asistini yaptı ve NBA tarihinin en çok asist yapan 51. oyuncusu oldu. Aktif oyuncular içerisindeyse kendisinin 7. sırada yer aldığını söyleyelim. Kariyeri boyunca 4.7 asist ortalamasıyla oynayan Kobe'yi bu başarısından dolayı tebrik ediyorum elbette ama listeye baktığımda daha takdir edilesi iki isim göze çarpıyor. Kısa oyuncuların ağırlıklı olduğu bu kategoride Garnett 4800, LeBron ise genç yaşına rağmen 4100 barajını aşmış. Garnett'in aktif oyuncular arasında basamak atlaması artık imkansıza yakın ama LeBron'un Kobe'yi geçmesi için yaklaşık 2 seneye ihtiyaç duyması önemli bir istatistik.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Ayrıca toplam sayıda 27000 barajını ve Olajuwanı da geçmiş.
Birkaç maça kadar Shaq'ın arkasına yerleşecek.

Adsız dedi ki...

kobe kariyeri bitmeden nba tarihinde 30k sayı 6k ribaund 6k asist yapan tek oyuncu olarak nba tarihine geçicek büyük olaslıkla.

ayrıca kendisi son 18 maçında 34 dakikada 26 sayı 5,5 asist 5 ribaundla oynuyor ve bunların üstüne bu son 18 maçta fg oranı %508.
gerçekten inanılmaz bir şekilde oynuyor kariyerinin en iyi 5-6 sezonundan birini geçiriyor 32 yaşında yaklaşık 5 dakika daha süre az oynayarak hemde.

bu seneki performansına bakarak gitgide hem malone u hemde kareem i geçebileceğine inanmaya başlıyorum tüm zamanlar sayı sıralamasında dile kolay adam 11 senedir mvp tarzı performanslar ortaya koyuyor 4 senelik kontratı bitmeden 3. sıraya geçer ondan sonra oynamak isterse eminimki hem malone u hemde kareem i geçip tüm zamanların en çok sayı atan oyuncusu olucak.

Era dedi ki...

11 senedir MVP'lik performanslar ?

Siz tam olarak hangi keyif verici maddeyi kullaniyorsunuz ?

Kobe iyi bir kumasti, bugune geldiyse Shaq ile birlikte oynadigina ve Jackson'un kollarinin altinda olduguna ve de en onemlisi Hollywood'a dua etsin.