BIY AD

9 Mart 2011 Çarşamba

Brad Miller Maçı Sattı



Başlık tabii ki işin şakası ancak Brad Miller Phoenix maçının son saniyelerinde öyle hatalar yapıyor ki bu hataları maçın kaybedilmesine neden oluyor. Önce fark 3 sayıyken aldığı ribaundu Grant Hill'e teslim ediyor -tabii burada Grant Hill'in geri pas olmaması için yaptığı hamleye de dikkat çekmek lazım- ardından fark Steve Nash'in atamadığı serbest atıştan sonra yine 3'ken aldığı ribaundu Nash'e teslim etmek üzereyken Lowry uyanık davranıyor ve top kaybı olmuyor ancak Brad Miller bu seferde son hücumda daha vakit varken el üstünden 3'lük deniyor. Hadi diyelim bu sene kötü üçlük atmıyosun -%35 civarı- ancak daha vakit varken -özellikle Budinger'ı bulabilse orda çok daha rahat bir şut imkanı olacak- neden üçlük aatıyorsun. Yaptığı hataları örtmeye çalışırken tabir-i caizse tüy dikmiş Brad Miller.

Bu arada maçın önemine de dikkat çekmek lazım. Son 10 maçının 8'ini kazanan Houston playoff yarışına dahil oldu ve eğer dün gece kazanabilselerdi Phoenix -9.- ile aralarındaki maç farkı 1'e inecekti. Dahası 8. Memphis ile 2.5'a kadar inecekti. Memphis Gay'in yokluğunda şimdilik çok iyi gidiyor ancak onlarında yıldızları olmadan nereye kadar gidecekleri, özellikle sezonun en kritik maçlarında neler yapabilecekleri soru işareti. Houston'un playoff şansının bittiğini söylemek güç ancak büyük bir fırsatı teptiklerini de söylemek gerek.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

sokakta yapsan evine yollamazlar, temiz dayak yersin.

Era Brown dedi ki...

Bir sporcuya hirsiz damgasi vururken 2 kere dusun. Camur atmak kolaydir. Boyle seylerin sakasi bile ...... uzatmaya gerek yok. Buyudugunde abinlerine boyle konusmaman gerektigini anlayacaksin.