BIY AD

6 Mart 2011 Pazar

NBA'de Bugün - 05.03.2011

Bobcats 69 - Blazers 93
Kötü bir fikstüre sahip akşamın ilgi çekici olan tek maçında Blazers ikinci devre performansıyla maçı farka götürdü. Evinde zaten bir başka oynayan Portland biraz olsun çekişme beklediğimiz maçta mücadele katsayısı sadece ilk devrede yüksekti. Pacers'ın kaybettiği gece de Bobcats bu şansı kullanamadı ve sıralamada geride kalmayı sürdürdü. 26 sayı-7 ribaund ile Aldridge maçın dikkat çeken tek ismiydi. Bobcats ise ilk devre boyunca kısaları ile etkili oldu ancak bu performansların devamı gelmedi.

Raptors 136 - Nets 137
Londra'da basketbolseverler şu tarihlerde Nets ve Raptors'tan çekişme dolu bir NBA mücadelesi izledikleri için kendilerini şanslı saymalılar. Tam 3 uzatmaya gitti maç ve sonunda galip gelen taraf Nets oldu. Londra'dan 2 galibiyet çıkarmayı başardı böylece Nets. Brook Lopez'in pota altında 34 sayı-14 ribaund ile oldukça başarılı performansı ve Vujacic'in 6/9 üçlük performansı ve 25 sayısı dikkatimi çeken detaylar. Toronto'da benchten özellikle Barbosa'nın 22 sayısı ile önemli bir katkı almış. Son uzatma periyodunda maçı kazandırmaya da çok yaklaşmıştı Barbosa attığı üçlükle. 35 sayı-12 ribaund ile oynayan ancak hiç bir son topu doğru kullanamayan Bargnani ise son topu harcayan isimdi.

Kings 102 - Jazz 109
Galibiyete en çok ihtiyacı olan takımlardan biri Utah. Batı'da 4. sıradan bir ay gibi kısa bir sürede 10. sıraya kadar düşen Jazz tekrar play-off potasına girebilmek için mücadele ediyor. Jefferson'un iyi bir form yakaladığı dönemde de kazanmakta zorluk çeken takım dün Kings karşısında galip gelmeyi başardı. 27 sayı-7 ribaund ile etkili olan Jefferson'un yanında tecrübesi ile Bell'de 16 sayısıyla etkili oldu. Kings cephesinde ise sezonun en sorunlu çaylağı Cousins öne çıkan isimdi. 18 sayı-18 ribaund-7 asist ile harika bir maç çıkartan Cousins galibiyeti getiremedi.

Nuggets 94 - Clippers 100
Melo takasından sonra neredeyse her maç övdüğümüz Denver'a nazar değdirdik sanırım. Sürpriz bir mağlubiyet olmuş onlar için. Clippers adına güzel bir galibiyet gelmiş ancak Gordon'un tekrar sakatlanması onlar adına üzücü bir haber. Griffin'in 18 sayı-12 ribaund-9 asisti maçı getiren performans olurken, yeni guard Mo Williams 17 sayı-5 asisti ile dikkat çekti. Boyalı alanda müthiş bir üstünlük kurmasın rağmen galibiyete ulaşamayan Denver'da Nene 25 sayı-14 ribaund ile dikkat çeken bir performansa imza attı. Benchten gelen Felton ise 18 sayı-7 ribaund-6 asist ile başarılı bir performansa imza attı.

Pacers 95 - Rockets 112
Pacers'ın serbest düşüşü devam ediyor. Son 6 maçlarında 5.yenilgisi oldu dün geceki maç. Vogel'in sihri de çare olamıyor Pacers'a. Rockets bu galibiyetlerinin karşılığını play-off yaparak alacak mı çok merak ediyorum. Hani performanslarını beğeniyorum, takdir ediyorum ancak zorlu bir sıralama var önlerinde ve bir buçuk aydan daha az bir zamanları var. Rockets'te 18 sayı-6 asist ile Lowry ve 20 sayısıyla Martin galibiyeti getiren isimlerdendi. Pacers cephesinde ise yıldız isim Granger maç boyu sahneye çıkamadı ve farklı yenilgiyi önleyemedi.

Wolves 96 - Wizards 103
İddiasız iki takımın maçında dikkatleri çeken olay Love'ın serisinin devamlılığıydı. 20 sayı-21 ribaund ile temiz performans sergileyen Love üst üste 50. double-double istatistiğini gerçekleştirdi. Galip gelen taraf Wizards'tı unutmadan söyleyelim. 18 sayı-11 ribaund-8 asist ile John Wall takımını galibiyete götüren performansı sergiledi. Wizards'ta son dönemin dikkat çeken ismi Young forma giymedi Wolves karşısında.

2 FARKLI FIKIR:

Ender dedi ki...

memo'ya ne oldu. öldü mü kaldı mı bir haber yayınlasanız hiç fena olmaz.

Adsız dedi ki...

bu sezon bitti memo için artık:S