BIY AD

7 Mart 2011 Pazartesi

Chris Paul Beyin Sarsıntısı Geçirdi


Link

Aslında pozisyon hafif gibi görünüyor ama beyin sarsıntısı nedeniyle aylar kaçıranlar mevcut. Daha bu sezon Delfino, uzun süre uzak kaldı basketboldan mesela. 1-2 hafta dediler adam sezonun ortasında ancak dönebildi. Belli olmuyor yani ne kadar sürede dönebileceği oyuncuların bu tür sakatlıklardan. Ama iyi haberler var, Paul ne kollarında bacaklarında bir his kaybı yaşamış ne de bayılmış. Sadece dünyası dönmüş, bir türlü kendine gelememiş.

Daniels sakatlandığında hiç hareket etmemişti yerdeyken o yüzden korkutmuştu bizleri, sonra 'iyiyim' diye işaret yapınca rahatlamıştık. Paul da aynısını yapmış. Tabii artık detayları biliyoruz, bizim için çok bir anlamı yok o hareketin şu anda, canlı izlerken rahatlatırdı bizleri elbette... Ha, ayrıca Paul takımla beraber uçmuş Chicago'ya uçmuş. Maçta oynaması bence mucize olarak nitelendirilebilir ama Delfino gibi uzun süre kaçıracağını zannetmiyorum. Geçmiş olsun Paul.

1 FARKLI FIKIR:

Era Brown dedi ki...

umarim acilen iyilesir. Ligde izlemesi keyif veren oyunculardan. Bu pozisyon icin soylemiyorum kesinlikle ama Paul biraz sizlanmayi ve mizmizlanmayi seviyor bu tarz pozisyonlarda.